ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τριήμερο Φεστιβάλ χορού στην Πάτρα για την τρίτη ηλικία





Φεστιβάλ Χορού για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, πραγματοποιείται στην Πάτρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μέλη των ΚΑΠΗ από διάφορες περιοχές της χώρας, βρίσκονται στην Πάτρα από την Δευτέρα, 12 του μήνα, μέχρι και σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου και παρουσιάζουν τις παραδόσεις των περιοχών τους.
 
Τίτλος του τριήμερου Φεστιβάλ είναι: «Χορεύουμε και διεκδικούμε τη ζωή» και συμμετάσχουν μέλη των ΚΑΠΗ από το Αγρίνιο, την Δράμα, την Θήβα, την Καισιαριανή, την Καστοριά, την Πετρούπολη και το Χαϊδάρι, τον Δήμο Συκιώνων από την Βόρεια Ελλάδα και φυσικά την Πάτρα.

Την όλη πρωτοβουλία για τις χορευτικές αυτές εκδηλώσεις, είχαν ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου.

Οι 300 συνολικά συμμετέχοντες, την πρώτη μέρα χόρεψαν στο Θεατράκι. Χθες το βράδυ, χόρεψαν στον κατάμεστο χώρο της πλαζ στην Αγυιά, όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης  Σελέκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, Βασίλης Παντελάρος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, του Δήμου Πετρούπολης, Βασιλική  Πουλογιαννοπούλου, η Αντιπρόεδρος  ΝΠΔΔ  και  Δημοτική Σύμβουλος  Καισαριανής Στέλλα  Σαρηπαναγιώτου, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καστοριάς, Μιχάλης Μπινιάκος, καθώς επίσης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πατρέων.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δε, απένειμε αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε στις 8 στην Πλατεία  Γεωργίου,  με τα ΚΑΠΗ Θήβας, Αγρινίου, Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, Καστοριάς και Πάτρας και τις  χορευτικές  παραστάσεις  τους.

Τέλος, οι προσκεκλημένοι συμμετέχοντες στο Φστιβάλ, επισκέφθηκαν τον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα, την Achaia Claouss και το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: