ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Δραστηριότητα αντιπεριφερειάρχη Δημ. ΔριβίλαΕπισκέφθηκε το νεοϊδρυθέν Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αχαΐας
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αστυνομίας και ο τρόπος λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών στη Δυτική Αχαΐα, μετά την ίδρυση του νέου Τμήματος Ασφαλείας, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Σχεδιασμού και Διοίκησης Δημήτριος Δριβίλας με τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην περιοχή, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που έκανε στην Κάτω Αχαΐα.

«Είναι ιδιαίτερα θετική η ίδρυση του νέου Τμήματος Ασφαλείας στη Δυτική Αχαΐα, διότι καλύπτει ένα κενό ασφάλειας, το οποίο ίσως υπήρχε στην περιοχή και βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη» επεσήμανε ο κ. Δριβίλας και συνέχισε:
«Είμαι σίγουρος ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, θα ανταποκριθούν επάξια στα καθήκοντα τους και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους κατοίκους της περιοχής. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και εγώ προσωπικά, που προέρχομαι από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αναγνωρίζουμε την προσφορά των αστυνομικών και θα είμαστε αρωγοί στο καθημερινό τους αγώνα».
Δημοσίευση σχολίου