ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Το... σκούξιμο Πελετίδη για Ριγανόκαμπο ήταν... άσφαιρο!

Η ανάρτηση του παραπλανητκού πανό, παραπέμπει σε άρνηση του Δημοσίου να δώσει την απαραίτητη εντολή για καθάρισμα του χώρου. Κι από κεί ξεπηδάει ότι «ο Πατραϊκός λαός παίρνει στα χέρια του τον Ριγανόκαμπο» κλπ. Μωρέ μπορεί ο νονός να αρνηθεί χάρη στο... βαφτιστήρι του; 


 Το θέμα της δήθεν αγανάκτησης του Δημάρχου Πατρέων, παίρνει διαστάσεις δημοσιότητας - Ο νονός έκανε τη χάρη στο... βαφτιστήρι του κι αυτή αποκρύφθηκε! 


«Ζητήσαμε τον Ριγανόκαμπο να δοθεί στον Δήμο για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Δεν έχουμε πρόβλημα να είμαστε ιδιοκτήτες. Εμείς όμως με βάσει το θεσμικό πλαίσιο, σε έναν χώρο που δεν ανήκει στο Δήμο δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε ένα ευρώ. Είναι αυτό που έχουμε και με το Νότιο Πάρκο. Έρχονται μετά και σου λένε πάρε εκατό χιλ. πρόστιμο, γιατί έκανες παιδικές χαρές, γιατί πήγες και φύτεψες, γιατί έκανες ωραίο το χώρο» κλπ.

Αυτά έλεγε ο δήμαρχος Πατρέων για τον χώρο του Ριγανόκαμπου και του παραλιακού προσώπου της πόλης των Πατρών στον ΟΛΠΑ, στις 15 Μαρτίου του 2017 κι ενώ θα προχωρούσε σε δενδροφύτευση του Ριγανόκαμπου.


Όμως το σκούξιμο Πελετίδη για Ριγανόκαμπο ήταν... άσφαιρο!  Και το θέμα σήμερα παίρνει διαστάσεις δημοσιότητας.

 
Και αυτό απεδείχθη, όταν στην συνέχεια οι διάφοροι "σμπίροι" που εξαπέλυσε η Μαιζώνος άρχισαν να κραυγάζουν:
 

Δεν μας δίνουν στην πόλη το Ριγανόκαμπο που ζητάει ο αγωνιστής Δήμαρχος κι από πίσω και ο ίδιος ο...  αγωνιστής Δήμαρχος ολοφύρονταν που δεν τον άφηνε η Κτηματική Υπηρεσία να ομορφύνει το χώρο. Νωρίτερα αυτά έλεγε και για το παραλιακό πρόσωπο. 

Όμως ήρθε και αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνον δεν τους αρνήθηκε κανείς την παραχώρηση, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας -σε αντίθεση με τους προηγούμενος κυβερνήτες, που ενέπαιζαν την Τοπική αυτοδιοίκηση γι αυτό το θέμα ή φυλάκιζαν στο κρατητήριο τον τότε δήμαρχο Γ. Δημαρά, αλλά από πάνω, πέραν των άλλων χώρων που παραχώρησε η κυβέρνηση για τις ανάγκες των Πατρινών, χώροι που κατέστησαν «βαφτιστήρι» της κυβέρνησης τον Δήμαρχο Πατρέων, συνέδραμε την προσπάθεια αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου και ο ΟΛΠΑ. 


Ήδη από τις 15 Ιουνίου του 2016, με έγγραφό της υπό τον αρ.Πρωτ. 4025, που παρελήφθη από τον Δήμο Πατρέων στις 21-8-2016 με αρ. Εισερχ.71195, κοινοποιούμενο στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας της ΕΑΔ, αποστέλλει ενημέρωση:

«Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Φορέων Ανατολικού Διαμερίσματος Δήμου Πατέων, με το οποίο ζητείται ο καθαρισμός του πρώην σκουπιδότοπου και του χώρου που έχει καταληφθεί από Ρομά στα δημόσια ακίνητα με ΑΒΚ805 και 805α Αχαΐας στη θέση "Ρηγανόκαμπος"  και επειδή η ΕΤΑΔ δεν διαθέτει αποκεντρωμένες υπηρεσίες, παρακαλούμε να δρομολογήσετε τις εργασίες καθαρισμού τους, δεδομένου ότι διαθέτετε τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για το σκοπό αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΤΑΔ μπορεί να συνδράμει στις εργασίες καθαρισμού της εν λόγω έκτασης, με την προϋπόθεση ότι θα αναζητήσετε και θα μας διαβιβάσετε οικονομικές προσφορές εργασιών καθαρισμού και απομάκρυνσης σκουπιδιών».


Τα παραπάνω αποτελούν μέρος ανάρτησης από το http://tempo24.news/  που φιλοξενεί σχετικό άρθρο, που διαψεύδει παταγοδώς τους δήθεν κλαυθμούς του βαφτιστηριού της κυβέρνησης, του Κώστα Πελετίδη και των κολλητών του. Όμως επί του προκειμένου, ο ίδιος τηρεί αιδήμονα σιωπή, αν και έχει υποχρέωση έναντι του πτραϊκού λαού που ενέπαιξε με το... θέατρο που έστησε, καθώς το έγγραφο της Εταιρείς Ακινήτων Δημοσίου το είχε στα χέρια του από τα μισά του Ιουίου πέρυσι!. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: