ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Κινητικότητα για την Πελετειάδα του Δήμου Πατρέων



Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μελά, επισκέφθηκαν χθες, Δευτέρα 19 Ιούνη, τον Δήμαρχο Δωρίδος, Γιώργο Καπεντζώνη και τον ενημέρωσαν για την Πελετειάδα  κινητοποίηση κατά της ανεργίας. Ο Δήμαρχος Δωρίδος, εξέφρασε την πλήρη συμφωνία του για την κινητοποίηση.



Ακόμη, σήμερα, Τρίτη 20 Ιούνη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέα Αθανασόπουλο, μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στην Καθαριότητα των Σχολείων του Δήμου Πατρέων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.  Σε αυτήν κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην Πελετειάδα.

Επίσης τον  Όμιλο Παράκτιων Αλιέων και Θαλάσσιων Αθλημάτων (ΟΠΑΘΑ) Πάτρας επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, και είχε συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΘΑ το οποίο ομόφωνα έχει αποφασίσει να συμμετέχει στην κινητοποίηση, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, συμμετέχοντας με τα σκάφη τους.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο,  ευρεία σύσκεψη φορέων
Κατά τη διάρκειά της, συγκροτήθηκε Οργανωτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από εκπροσώπους: του Δήμου Πατρέων, της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας (ΕΙΝΑ), του Συνδικάτου Οικοδόμων, του Κλαδικού Συνδικάτου Μετάλλου, του Σωματείου Εργαζομένων της FRICOGLASS, του Κλαδικού Σωματείου των Νέων Τεχνολογιών και εκπροσώπου των Σωματείων του Δήμου. 


«Συμμετέχουμε και ψηφίσαμε την πορεία που οργανώνεται από τον Δήμο Πατρέων . Όπως και πέρσι στην μεγάλη πορεία από την Πάτρα στην Αθήνα. Για να καταγγείλουμε πρωτίστως την ανεργία, για να καταγγείλουμε την πολιτική που την παράγει, την πολιτική που εξοντώνει την χώρα και το λαό της. Να καταγγείλουμε την καταπάτηση όλων των υποσχέσεων, τις αυταπάτες, τις διαψεύσεις των ελπίδων. Να καταγγείλουμε τα μνημόνια και τα κόμματα που τα υπηρετούν. Να καταγγείλουμε την εξάρτηση, την υποτέλεια, το ξεπούλημα της χώρας».
Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της παράταξης του Χρ. Πατούχα.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: