ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Τουλγαρίδης επιμένων: Ήθος, Πνεύμα, Πνεύμα και Ήθος!




Ήθος και Πνεύμα, πνεύμα και Ήθος επικρατεί καθ' άπασαν την επικράτεια του Οργανισμού! Αυτό μας το βεβαιώνει το Ιερατείο της οδού Μαιζώνος και οι... σμπίροι του, που κάθε τόσο εξαπολύονται για να καλύψουν  τις... επιδόσεις των αρχιερέων που εξυφαίνονται στο Άδυτον του Ναού της!
,



Ερώτημα: Προσπάθησε ή όχι να αφαιρέσει από τα κριτήρια πρόσληψης οκταμηνιτών στον ΚΟΔΗΠ, την γνώση Αγγλικών και Υπολογιστών;

«Είναι φανερό από τα παραπάνω ότι έχουν επιλέξει τη διαστρέβλωση προσπαθώντας να δημιουργήσουν ερωτηματικά για την ηθική της Δημοτικής Αρχής, που αναγνωρίζει όλος ο πατραϊκός λαός».


Αυτά υποστηρίζει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, σχετικά με τα όσα έκπληκτοι οι Πατρινοί άνεργοι παρακολουθούν να εξελίσσονται στον, κατ' επίφαση, Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, τον γνωστό, από ανδραγαθίες του, ΚΟΔΗΠ!

Ήθος και Πνεύμα, πνεύμα και Ήθος επικρατεί καθ' άπασαν την επικράτεια του Οργανισμού! Αυτό μας το βεβαιώνει το Ιερατείο της οδού Μαιζώνος και οι... σμπίροι του, που κάθε τόσο εξαπολύονται για να καλύψουν  τις... επιδόσεις των αρχιερέων που εξυφαίνονται στο Άδυτον του Ναού της!

«Δεν χρησιμοποιούμε τη δυνατότητα που  ο νόμος μας δίνει, για προσλήψεις χωρίς κριτήρια, απευθείας από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, όπως έκαναν οι προηγούμενες Διοικήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι, επί θητείας μας, στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, όπως η πυροπροστασία, όλες οι προσλήψεις 2μηνης διάρκειας για την κάλυψη έκτακτων αναγκών γίνονται κατόπιν ανοικτής κλήρωσης».

Κι αυτό υποστηρίζει ο κ. Τουλγαρίδης, πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, αλλά με την ευκαιρία, που άνοιξαν το θέμα οι αρχιερείς, ας απαντήσουν για να μορφωθεί και το πλήρωμα.  Κι ας αφήσουμε στην άκρη τα «ορισμένα "πρόθυμα" τοπικά  ΜΜΕ» των οποίων την προθυμοποίηση κρίνει εξ ιδίων η δημοτική Αρχή.

Συγκάλεσε ή όχι, σύσκεψη Δ.Σ του ΚΟΔΗΠ ο κ. Τουλγαρίδης με θέμα την κατάργηση κριτηρίων γνώσης Αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, για την πρόσληψη οκταμηνιτών ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών για τις κατασκηνώσεις; Την οποία ακύρωσε και «πάγωσε» μετά την διαμαρτυρία της αντιπολίτευσης των τεσσάρων παρατάξεων και της κοινής τους ανακοίνωσης; Λόγω προβλήματος υγείας συγγενικού προσώπου του κ. Τουλγαρίδη, ήταν η επίσημη δικαιολογία.

Κάλεσε κατ' ιδίαν και κατά μόνας αυτούς τους εκπροσώπους για να τους πείσει ότι δεν είναι και.... αμάρτημα να αλλάξει ο Οργανισμός τα κριτήρια Υπολογιστών και Αγγλικών που θεσπίστηκαν από κοινού με την αντιπολίτευση;

Κάλεσε ή όχι άλλο ΔΣ, χωρίς αναφορά στην επιθυμία του ... Ιερατείου για προσλήψεις διμηνιτών με βόλεμα των «δικών του» παιδιών, αλλά μόλις δύο ώρες πριν την έναρξή του, με αποτέλεσμα, ως αντίδραση σε αυτή την δόλια μεθόδευση να μην παραστεί κανένα μέλος της αντιπολίτευσης;

Καλώς, μην διαμαρτύρονται άλλο, ο κ. Τουλγαρίδης και οι φορούντες τα φαιά της σοφίας των εξερχομένων Ιερέων από το άδυτο του ναού της Μαιζώνος!

Πειστήκαμε, ασχέτως εάν δεν πείστηκαν οι άνεργοι που οικτίρουν αυτές τις μεθοδεύσεις. Ήθος και Πνεύμα, Πνεύμα και Ήθος!

Κι επειδή και ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou, νοιώθει να τον ακουμπούν τα... επιτίμια, που χαμηλόφωνα εξέρχονται του έρκους των οδόντων, των όσων ελαφροΐσκιοτων πασχίζουν να εξορκίσουν τα δαιμόνια του ΣΥΡΙΖΑικού τρισκατάρατου, δημοσιεύει παρακάτω ολόκληρη την θέση που υποστηρίζει  ο Δήμος Πατρέων, αν και ο ίδιος ο Δήμος αμφιβάλλω εάν ποτέ θα αναδημοσίευε την θέση του Istologiou

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων


«Με αφορμή πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ έχει ξεκινήσει μια άθλια συκοφαντική εκστρατεία από την αντιπολίτευση και από ορισμένα "πρόθυμα" τοπικά ΜΜΕ που, προκειμένου να χτυπήσουν τη Δημοτική Αρχή, δεν διστάζουν να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Η απόφαση αφορά  την επιπλέον πρόσληψη, με δίμηνες συμβάσεις, επτά (7) ομαδαρχών και ενός (1) μάγειρα, για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών που προέκυψαν λόγω του διπλασιασμού των αιτήσεων συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου.

Συζήτηση και, πολύ περισσότερο, απόφαση για το ποιοί θα προσληφθούν δεν έχει παρθεί. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν  κριτήρια για την πρόσληψη  εργαζομένων με δίμηνη απασχόληση, τα οποία έχουν αποφασιστεί ομόφωνα από το Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ. Δεν χρησιμοποιούμε τη δυνατότητα που  ο νόμος μας δίνει, για προσλήψεις χωρίς κριτήρια, απευθείας από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, όπως έκαναν οι προηγούμενες Διοικήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι, επί θητείας μας, στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, όπως η πυροπροστασία, όλες οι προσλήψεις 2μηνης διάρκειας για την κάλυψη έκτακτων αναγκών γίνονται κατόπιν ανοικτής κλήρωσης.

Είναι φανερό από τα παραπάνω ότι έχουν επιλέξει τη διαστρέβλωση προσπαθώντας να δημιουργήσουν ερωτηματικά για την ηθική της Δημοτικής Αρχής, που αναγνωρίζει όλος ο πατραϊκός λαός. Προσπαθούν, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση στις 25 Ιούνη στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, να θολώσουν τα νερά και να αποπροσανατολίσουν από το κύριο, που είναι και σύνθημα της κινητοποίησης, τη διεκδίκηση "Δουλειάς για όλους, Δουλειάς με δικαιώματα"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: