ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Παύλος Πολάκης προς συστημικούς: ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ...

Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο ο αν. υπουργός Υγείας Πάυλος Πολάκης, αφού στο εξής θα μπορεί να διατρανώνει σε κάθε τηλεοπτική του αντιπαράθεση με τους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, «εμείς είμαστε αυτοί που βγάζουμε τη χώρα από την κρίση χρέους που την είχατε βουτήξει»!



Διαβάστε τι έγραψε ο παρορμητικός Παύλος, που προκαλεί το συρφετό της ντόπιας και ευρωπαϊκής Δεξιάς


«Αδωνι -Κυριάκο -Σόιμπλε -παπαγάλοι, Και τώρα -πάρτε ΦΟΡΑ !!!!!!!!». Και ο νοών νοείτω! Με αυτό το χαρακτηριστικό σχόλιο ο Π. Πολάκης, ο Κρητίκαρος κατά Άδωνι- σχολίασε στο προσωπικό του fb, την απόφαση του Eurogroup που εκτός από την εκταμίευση της δόσης των 8,5 δισ. ευρώ, προβλέπει πλεονάσματα έως 2%, επιμήκυνση δανείων και προσαρμογή επιτοκίων με ρήτρα ανάπτυξης και δημιουργία Τράπεζα Ανάπτυξης για την χώρα.

Διαβάστε τι έγραψε ο παρορμητικός Παύλος, που προκαλεί το συρφετό της ντόπιας και ευρωπαϊκής Δεξιάς, καθώς περνούσε μεγάλο στρες μέχρι να πει το ναι ο Σόιμπλε και  να απομονωθούν οι Κυριάκος, Άδωνις και οι ντόπιοι παπαγάλοι των ΜΜΕ!



Παυλος Πολακης
πριν από 4 ώρες


Δεν υπάρχουν σχόλια: