ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ακούς εκεί να περνά από το σπίτι και να μην μπαίνει;


Φωτογραφία αρχείου της 1-2-2017, στην Πάτρα. Ο Τζούλιο Συναδινός με τον Κ. Κόντη.



Διαμαρτύρεται ο Κ. Πελετίδης, που  πέρασε ο Τζούλιος Συναδινός από την Πάτρα και δεν υπέβαλε τις... πρεσβείες του στον Άρχοντα!


Όλα για την επιτυχία της Πελετειάδας πορείας τα δίνει  το ιερατείο της Μαιζώνος καθώς η ημέρα πλησιάζει,. Έτσι θυμήθηκε τι Κολυμβητήριο Αγυιάς, το οποίο όμως ανήκει στο ΠΕΑΚ και όχι στο Δήμο Πατρέων. Κι αφού επαναλαμβάνει πως το καθαρίζει με αγάπη κι αφοσίωση, θυμίζοντας τον γείτονα που σκουπίζει την ξένη διπλανή αυλή, αποκτώντας δικαίωμα χρησικτησίας απαιτεί την παράδοσή της σε αυτόν.

Υπό αυτή την έννοια σε δελτίο ενημερωτικό, με φανερές προπαγανδιστικές επιδιώξεις, διαμαρτύρεται ο Κ. Πελετίδης που ο... γείτονας, πέρασε από την πόρτα του, δεν υπέβαλε τις... πρεσβείες του και δεν μπήκε μέσα.

Γι αυτό αναφέρει:    

«Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού, κ. Συναδινός, μάλλον νομίζει ότι ο ρόλος του είναι να συκοφαντεί τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων.

Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί ότι, για πολλοστή φορά, πέρασε από την πόλη μας, χωρίς να αισθανθεί την ανάγκη να ζητήσει συνάντηση με την Δημοτική Αρχή ώστε να ενημερωθεί για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει στο ζήτημα του Αθλητισμού - κάτι το οποίο αναγνωρίζει ο πατραϊκός λαός – και με την ευκαιρία να μας πει πότε θα υλοποιήσει η κυβέρνησή του αυτό που υποσχέθηκε τον Φλεβάρη του 2015, δηλαδή την αποκατάσταση του κατεστραμμένου κολυμβητηρίου της Αγυιάς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι γύρω του.

Επειδή δεν τον θεωρούμε αγενή, πιστεύουμε ότι απλά ντρέπεται που σε μια πόλη 300.000 κατοίκων πάει και έρχεται, κάθε φορά με πλήθος υποσχέσεων...» κλπ. αναφέρει.

Αλλά μήπως θα πρέπει να δώσει και το Κολυμβητήριο στο Δήμο Πατρέων, αφού το πάρει από το ΠΕΑΚ, όπως έδωσε, η κυβέρνηση Τσίπρα, το Μόλο της Πάτρας και τον κατάντησε απέραντο πάρκιν, ο Δήμος;

Θα την ανταμείψει άλλωστε ο κ. Πελετίδης με την γνωστή αγένεια, που επέδειξε σε  όλες τις περιπτώσεις προσφορών που έλαβε. Θα της σούρει το... καταπέτασμα κι ούτε ένα ευχαριστώ!

Για την ιστορία μόνον να αναφέρουμε απόσπασμα από το ρεπιρτάζ για το Κολυμβητήριο Αγυιάς, στις 1-2-2017, επόμενη ημέρα που ο Τζ. Συναδινός είχε έρθει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε σε σύσκεψη για τα αθλητικά έργα.

Όργιο απάτης στο Γήπεδο Προσφυγικών και το Κολυμβητήριο Αγυιάς


«Τριακόσιες πενήντα χιλ. ευρώ ξοδεύτηκαν για την κατασκευή του, σε σημερινά χρήματα, δεν πήρε ποτέ άδεια λειτουργίας του και η παραλαβή του έγινε με τα βασάνων, έπειτα από πέντε έτη μετά την ολοκλήρωσή του. Κι απ' ότι θυμάμαι, συμπλήρωσε, είχε και κουκούλα, τι έγινε αυτό το σκέπαστρο;» αναρωτήθηκε ο ΓΓ του Υπ. Αθλητισμού.
«Αλλά εάν το κολυμβητήριο της Αγυιάς είναι το ένα σκάνδαλο, το άλλο βρίσκεται στα Προσφυγικά!
Εκεί έχουν διατεθεί  από το 1999, εκ μέρους της ΓΓΑ 900 χιλ. ευρώ, παρόλο που κατά την παραχώρηση του γηπέδου από το υπουργείο στην ΕΠΣΠ, η δεύτερη αναλάμβανε την υποχρέωση ανακατασκευών και μελετών. Αντ' αυτών έλαβε 900 χιλ. και το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα. Τελεία ερήμωση. Κι όμως με 900 χιλ. ευρώ θα είχαμε κατασκευάσει πέντε νέα γήπεδα! Για υτό θα αλλάξει το καθεστώς διαχείρισης του Γηπέδου. Με την συμμετοχή του ΠΕΑΚ και πιθανόν με συμβολή εταιρίας λαϊκής βάσης».
 
 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: