ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πάνε να... σκάσουν από αξιοκρατία στον ΚΟΔΗΠ!



Δεξιά ο πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ κ. Τουλγαρίδης μεριμνεί για «τα δικά τους» παιδιά. Η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον ίδιο και δευτερυόντως τον δήμαρχο Πατρέων, αριστερά,  που θα πει ότι είναι θέμα διαδικαστικό των υπευθύνων του Οργανισμού κι όχι δικό μου!



Έστειλαν στην αντιπολίτευση την πρόσκληση για λήψη απόφασης περί πρόσληψης των «δικών τους παιδιών», τελευταία ώρα! - Καταγγελία τεσσάρων παρατάξεων


«Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς» λέει μία παλιά ρήση και εκεί, στις απόκρυφες στοές του ιερατείου της οδού Μαιζώνος στην Πάτρα, όπου καθεδρεύουν οι φορούντες τα φαιά της... μαρξιστικής ολοκλήρωσης (σ.σ.: τρομάρα να μην τους έρθει!) βάλθηκαν να την επαναβεβαιώσουν.

Αφορμή στάθηκε η υποχρέωση λήψης απόφασης και έκδοση προκήρυξης για την πρόσληψη των «δικών τους παιδιών», χωρίς την ενοχλητική αντιπολίτευση.

Και διαβάστε τι σκέφτηκαν οι... πάνσοφοι Μπερτόδουλοι(*).

Έστειλαν την πρόσκληση για έκτακτο Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων (σ.σ.: πρόεδρος Τουλγαρίδης) με ηλεκτρονικό τρόπο, δυόμισι ώρες πριν την έναρξή του! Και τούτο επαναλαμβάνω, για να περάσουν την απόφαση πρόσληψης εκτάκτων για τις καλοκαιρινές ανάγκες του Δήμου, αλλά να είναι τα «δικά τους παιδιά». Κι ας μην έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Κι ας περιμένουν τα άλλα παιδιά του κόσμου!

Μιλάμε δηλαδή, για ακραία αξιοκρατία. Από τη 12ου Συντάγματος μέχρι την Μαιζώνος! Τόσο ακραία...

Αλλά για σταθείτε μωρέ σύντροφοι. Σε τέτοια κατρακύλα έχετε πέσει; Φρένο βρεεεεε. Γιατί όσο και να θέλουν να σας κρύψουν οι  αργυρώνητοι κονδυλοφόροι που ελέγχετε, υπάρχουν τα σόσιαλ μίντια, το διαδίκτυο, τα blogs που δεν έχουν λόγους να υποκύψουν. Υπάρχει το φέισμπούκ που θα αναπαραγάγει τα... κατορθώματά σας!

Ακριβώς όπως τα καταγγέλλει, σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Και προς επίρρωση των παραπάνω, αγαπητοί αναγνώστες, διαβάστε την κοινή ανακοίνωση  για το ζήτημα, τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πατρέων, που καταγγέλλουν:


«Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μόνο ημέρες από τις καταγγελίες για περίεργες μεθοδεύσεις με τις προκηρύξεις του Κοινωνικού Οργανισμού και την αφαίρεση ουσιαστικών προσόντων υποψηφίων, και η δημοτική αρχή προέβη σε νέο ολίσθημα.
Η προκήρυξη για πρόσληψη συμβασιούχων δύο μηνών για τις ανάγκες των ημερήσιων κατασκηνώσεων αποφασίστηκε σε έκτακτο Δ.Σ με προσκλήσεις προς τα μέλη του  που εστάλησαν ηλεκτρονικά δυόμιση ώρες νωρίτερα!!!» αναφέρουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων.
Οι οποίοι επισημαίνουν:
«Φαίνεται ότι για τη δημοτική αρχή η παρουσία της αντιπολίτευσης στα Διοικητικά Συμβούλια θεωρείται περιττή πολυτέλεια αφού είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον κάποιος να προγραμματίσει τη συμμετοχή του και να πληροφορηθεί για τον περιεχόμενο του Συμβουλίου όταν ενημερώνεται για αυτό λίγα λεπτά νωρίτερα ή ακόμα και εκ των υστέρων».
Και οι εκπρόσωποι, που επιφυλάσσονται για την στάση της δημοτικής αρχής, προειδοποιούν:  
«Φαίνεται ότι η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής στα διοικητικά συμβούλια και τους δημοτικούς οργανισμούς ακολουθεί τις μονοκομματικές λογικές που την χαρακτηρίζουν. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και θέτουμε τη δημοτική αρχή υπεύθυνη των πράξεων και των ενεργειών της». 
Τονίζουν δε:
«Η ζωή δεν έχει μόνο πορείες, έχει και κατήφορους αλλά δεν θα ακολουθήσουμε τη δημοτική αρχή σε αυτούς». 

Και υπογράφουν:
«Οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ.
Γιαννιά Ευσταθία - Νέα Πόλη
Λάμπρου Γιάννης - ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη
Μασσαράς Χάρης - Τώρα για την Πάτρα
Σκιαδαρέσης Σπυρίδων - Αγωνιζόμενοι Πολίτες»
___________
(*) Μπερτόδουλος = Αγροίκος και ασχημομούρης χωρικός, ήρωας της σάτιρας του Ιταλού Ιούλιου Καίσαρα Κρότσε (1550 - 1609) που λόγω της πανουργίας του που εξοργίζει το Παλάτι, καταδικάζεται σε θάνατο. Τελικά δεν θανατώνεται, γλιτώνοντας το θάνατο δυο φορές την τελευταία στιγμή. Γίνεται σύμβουλος του βασιλιά και βοηθά να ορθοποδήσει το βασίλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: