ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Μονιμοποίηση συμβασιούχων ζήτησε ο Κ. Πελετίδης




Στο Δήμο Πατρέων εργάζονται 64 συνολικά συμβασιούχοι (48 στην καθαριότητα και 16 στα νεκροταφεία), η απόλυσή τους θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, στους τομείς που σήμερα εργάζονται, ανέφερε σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε.


Επεσήμανε δε, για να προκαλέσει την γενικότερη διαμαρτυρία πολιτών, ότι η λειτουργία της ημερήσιας κατασκήνωσης στην Πλαζ, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στους εργαζόμενους με 8μηνες συμβάσεις κοινωφελούς εργασίας, καθώς και στους συμβασιούχους με 2μηνες συμβάσεις αλλά και στους δεκάδες εθελοντές, και αναρωτήθηκε «γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει την απαγόρευση των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, όπως και τις περικοπές των χρημάτων που είναι απαραίτητα για την λειτουργία των κοινωνικών δομών», ως να μην γνωρίζει ότι η μεν παράταση παραμονής και μονιμοποίηση των συμβασιούχων κρίθηκε αντισυνταγματική, ενώ και οι οκταμηνίτες δεν μπορεί να μετατραπούν σε μονίμους. 

Απαιτούμε ξανά, από την κυβέρνηση να προχωρήσει τώρα σε άμεση νομοθετική ρύθμιση, ώστε να διασφαλιστεί το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων των παρατασιούχων και να παραμείνουν ως μόνιμο προσωπικό στους Δήμους. Σε αυτό το πλαίσιο ζητούμε συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκουρλέτη, είπε.

Συντασσόμαστε και θα συνδράμουμε, με ό,τι μέσο έχουμε στην διάθεση μας, με τους αγώνες και τις αγωνίες των εργαζομένων. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας, ανέφερε ο Κ. Πελετίδης, που ενημέρωσε για την ετοιμαζόμενη απεργία στους ΟΤΑ την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: