ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Οι θέσεις του ΚΚΕ αύριο στην... ημερίδα του Δήμου!



Αντίθετα τάσσεται στην Κοινωνική Οικονομία, που θα αναπτύξει θέσεις εργασίας και ο Δήμαρχος Πατρέων

Τις θέσεις του ΚΚΕ για την Κοινωνική Οικονομία, που εξελίσσεται στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ανεργίας, από το Υπ. Εργασίας, ανέπτυξε σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.


Ενημερώνοντας για την ημερίδα με θέμα «Κοινωνική Οικονομία - διέξοδος ή νέα μορφή εκμετάλλευσης και ενσωμάτωσης των ανέργων;» που ο Δήμος θα διεξαγάγει αύριο, Τετάρτη 14 Ιούνη στις 6 το απόγευμα, στο press room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, προκειμένου να προπαγανδίσει την πορεία που σχεδιάζει για τις 25 Ιουνίου, τόνθσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στο πλαίσιο της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα», διοργανώνουμε την  ημερίδα. Αυτή η πρωτοβουλία μας, ξεδιπλώνεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ψηλά στην ατζέντα των αναδιαρθρώσεων, την λεγόμενη «κοινωνική οικονομία».

Ομιλητές θα είναι οι:
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων.
Ο Δημήτρης Αθανασιάδη, Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων.
Και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: