ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Γιούγκερ: Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα



Την πλήρη εμπιστοσύνη του στην ελληνική κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξέφρασε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
 


Μιλώντας τηλεφωνικά στο Euro2day.gr και στην Αγγελική Παπαμιλτιάδου, ερωτηθείς για τις εμπρηστικές δηλώσεις του προέδρου του δεξιού  Λαϊκού Κόμματος Μ. Βέρμπερ στις οποίες ενεπλάκη και το όνομα του προέδρου της Κομισιόν, ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση του λέγοντας τα εξής:

«Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα έχει κάνει περισσότερα απ’ όσα αναμέναμε. Αναγνωρίζω τις μεγάλες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης. Οσο για την προσωπική μου σχέση με τον κο Τσίπρα υπάρχει «άνεση», εκτίμηση και εμπιστοσύνη».

Νωρίτερα ο Μ. Βέμπερ στη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε δηλώσει πως «χρειαζόμαστε μια αξιόπιστη Κυβέρνηση, που θα κάνει καλή δουλειά για τη χώρα. Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα. Για αυτό, θεωρώ ότι ο κ. Τσίπρας ανήκει στο παρελθόν και ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το μέλλον».

Ο Κυριακός Μητσοτάκης μιλά για μεταρυθμίσεις από την ΝΔ
 
Στη συνάντηση με τον επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο κ. Βέμπερ γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της Ελλάδος. «Η Ελλάδα έχει περάσει από μια πολύ μεγάλη και πολύ επίπονη δοκιμασία. Ο ελληνικός λαός έχει αναγκαστεί να υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες. Θυσίες οι οποίες, δυστυχώς, φαίνεται - με την υπάρχουσα Κυβέρνηση - να μην έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως ξεκάθαρη βούληση του κόμματός του είναι να αγκαλιάσει μια τολμηρή μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών και πάνω σε αυτήν την ατζέντα αλλαγών να οικοδομήσει βήμα - βήμα την χαμένη αξιοπιστία της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: