ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Στην Πάτρα η 3η Συνάντηση «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020»

Της Επιτροπής Παρακολούθησης του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί τη ερχόμενη εβδομάδα, στην Πάτρα, την 3η Συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020».

Η συνάντηση θα γίνει στις 20-21 Ιουνίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής), με ώρα έναρξης την ερχόμενη Τρίτη στις 2 το μεσημέρι.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει ανοικτή σε τέτοιου είδους συνεδριάσεις που ως μόνο σκοπό έχουν την εξωστρέφεια και τη διαρκή ροή ευρωπαϊκών πόρων στην περιοχή μας» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στην Επιτροπή Παρακολούθησης.

Στο Πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν οι Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου από την Ελλάδα, καθώς και η Περιφέρεια Απουλίας από την Ιταλία.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα «Interreg» έχει προκηρύξει τρεις άξονες προτεραιότητας και συγκεκριμένα:

Άξονας Προτεραιότητας 1: «Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα»
Άξονας Προτεραιότητας 2: «Ολοκληρωμένη Περιβαλλοντική Διαχείριση»
Άξονας Προτεραιότητας 3: «Πολυτροπικό Σύστημα Αειφόρου Μεταφοράς».
Δημοσίευση σχολίου