ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Συνεχίζονται επαφές και συσκέψεις για τις 25 Ιουνίου


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τις επαφές στην Ηλεία.



Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 7 Ιούνη, τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον Δήμαρχο Πηνειού, Αλέξιο Καστρινό.


Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο Δήμαρχος Πατρέων και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσαν τους Δημάρχους για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, βάσει της οποίας διοργανώνεται λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Οι Δήμαρχοι Πηνειού και Ήλιδας, εξέφρασαν τη στήριξή τους και δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση, ενώ όπως είπαν, θα φέρουν το θέμα και στα Δημοτικά τους Συμβούλια.

Στο μεταξύ στη σύσκεψη του Νοτίου Τμήματος του Κεντρικού Διαμερίσματος, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Επίσης μαζική ήταν η σύσκεψη στο Ανατολικό Διαμέρισμα, η αίθουσα του οποίου, καθώς και οι γύρω χώροι, κατακλύστηκαν από κατοίκους και εκπροσώπους συλλόγων.

Ακόμη, στην σύσκεψη της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας, μίλησε η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, που αναφέρθηκε στο διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης.

Τέλος τη συμμετοχή τους ανακοίνωσαν ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση», ο Σύλλογος περιοχής Αγίας Αλεξιώτισσας, το Παράρτημα Πάτρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, η  Ένωση νοσοκομειακών γιατρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: