ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ανάμεσα σε τρωκτικά, χλόη κι ερπετά η ζωή τους!

Απαγορεύονται τα σκυλιά. Επιτρέπονται τα τρωκτικά και τα ερπετά!




Οι κάτοικοι του συνοικισμού Μεταμόρφωσης διαμαρτύρονται - Στο δημοτικό Μέγαρο Πατρέων ακούει κανείς;

Μία πέτρα για στήριγμα στο κοντάρι της πινακίδας!
Τα τρωκτικά έκαναν την εμφάνισή τους ακόμη και μέσα από τις τουαλέτες οικιών, στο συνοικισμό της Μεταμόρφωσης δίπλα από την Λαχαναγορά Πατρών. 
Ακόμη και τα οικόπεδα του Δήμου Πατρέων, που προορίζονται για πλατείες, μετά από σχεδιασμό πριν κάμποσων χρόνων, τώρα για τις ανάγκες της Άνοιξης και της... σίτισης των αμνών, ετοιμάζονται να παραδοθούν ως βοσκοτόπια. Η χλόη φθάνει ως το γόνατο ενός ανθρώπου, ακόμη και στα πεζοδρόμια, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί την δημοτική αρχή Πατρέων. Και τα ερπετά ετοιμάζονται να εξέλθουν της χειμερίας νάρκης των.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, παίρνουν τηλέφωνο, οχλούν τις υπηρεσίες του Δήμου και το μόνο που αποκομίζουν είναι ο προβληματισμός τους για το εάν πρέπει να στείλουν συνεργείο μυοκτονίας, μην τυχόν και έχουμε δράμα από ασθένειες.
Μυοκτονίες όμως τελούνται μόνον το Φθινόπωρο, που τα τρωκτικά βγαίνουν στην επιφάνεια της γης και έως τότε ο χρόνος είναι μακρύς!    
Στο δημοτικό Μέγαρο Πατρέων ακούει κανείς;



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: