ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία για το Κλίμα!


Είναι στο χέρι μας! Είναι η δική μας παγκόσμια συμφωνία που υπέγραψαν 197 χώρες. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον Τραμπ να τη σπάσει.



Ο Τραμπ ετοιμάζεται να αποσύρει τις ΗΠΑ από την παγκόσμια Συμφωνία για το Κλίμα ανά πάσα στιγμή! Ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσουμε είναι να πείσουμε 6 ισχυρές χώρες να του σταθούν εμπόδιο – και συναντιούνται σε λίγες μέρες. Πάτα για να απαιτήσουμε να σηκώσουν ασπίδα προστασίας γύρω από τη Συμφωνία του Παρισιού και διάδωσέ το:
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,
Σε λίγες μέρες ο Τραμπ ετοιμάζεται να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα! Ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσουμε είναι να πείσουμε 6 ισχυρές χώρες που επίσης υπέγραψαν την παγκόσμια συμφωνία να του σταθούν εμπόδιο.  
ΗΠΑ, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία και Ηνωμένο Βασίλειο θα συναντηθούν σε λίγες μέρες στην ετήσια σύνοδο κορυφής της G7. Οι 6 χώρες, λένε ότι θα προστατέψουν τη συμφωνία. Αλλά μπορεί τελικά να υποκύψουν στις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με τον Τραμπ, εκτός και αν οι πολίτες όλου του κόσμου ξεσκεπάσουμε αυτήν την κοροϊδία και φωνάξουμε «ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ».  

Είναι στο χέρι μας! Είναι η δική μας παγκόσμια συμφωνία που υπέγραψαν 197 χώρες. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον Τραμπ να τη σπάσει. Πάτα για να 
απαιτήσουμε από τους 6 ηγέτες να σηκώσουν μια ασπίδα προστασίας γύρω από τη Συμφωνία του Παρισιού και διάδωσέ το:

Πες στους ηγέτες της G7 να στηρίξουν τον παγκόσμιο αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή
Σύμφωνα με νέα στοιχεία, η Γη υπερθερμαίνεται ακόμη πιο γρήγορα από όσο πιστεύαμε όταν υπογράφτηκε η Συμφωνία του Παρισιού. Πρέπει να επιταχύνουμε τα μέτρα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, χωρίς να κωλυσιεργούμε με τον Τραμπ και τα τσιράκια του στις πετρελαϊκές.  
Η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία έχουν δηλώσει πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να ληφθούν μέτρα για το κλίμα. Όμως ο πρωθυπουργός του Καναδά Τριντό και η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μέι εμφανίζουν ανησυχητικά σημάδια πως ίσως οπισθοχωρήσουν λόγω Τραμπ. Γι' αυτό είναι κρίσιμο να πιέσουμε τους 6 ηγέτες να δεσμευτούν ότι θα συνεχίσουν με ή χωρίς τις ΗΠΑ και ότι θα επιβάλουν κυρώσεις στον Τραμπ, αν αποχωρήσει από τη συμφωνία.  

Αν κάνουμε αυτήν την εκστρατεία μαζική και πετάξουμε την καυτή πατάτα στους 6 ηγέτες που θα παρευρεθούν στη σύνοδο, θα νιώσουν την πίεση να αναλάβουν πιο τολμηρή δράση για το κλίμα. Ας δείξουμε στον Τραμπ και τους ρυπολάγνους κολλητούς του ότι, αν θέσουν τον πλανήτη μας σε κίνδυνο, το κίνημά μας θα αντεπιτεθεί ακόμη πιο δυναμικά και ολόκληρος ο κόσμος θα βγει μπροστά για να προστατέψει το κλίμα.

Πες στους ηγέτες της G7 να στηρίξουν τον παγκόσμιο αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή
Διακυβεύονται όλα όσα αγαπάμε. Αγωνιζόμαστε εδώ και χρόνια για να πετύχουμε συμφωνίες για το κλίμα που θα προστατέψουν τη Γη και τώρα ο Τραμπ απειλεί να καταστρέψει τα πάντα. Χρειάζεται η συμμετοχή όλων για να τον σταματήσουμε. Ας ενώσουμε τώρα τις δυνάμεις μας από κάθε γωνιά του πλανήτη για ένα ασφαλές μέλλον.  

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Alice, Iain, Marigona, Nick, Σπύρος, Luca, Fatima και όλη η ομάδα Avaaz  


Περισσότερες πληροφορίες:  

Σκληρό παζάρι για το κλίμα με τον Τραμπ να απειλεί πως θα αποχωρήσει – The Pressroom
http://www.thepressroom.gr/diethni/skliro-pazari-gia-klima-me-ton-tramp-na-apeilei-pos    

ΗΠΑ: Αναβάλλεται η απόφαση για την Συμφωνία για το Κλίμα – Nooz 

http://www.nooz.gr/world/ipa-anavaletai-i-apofasi-gia-tin-sumfonia-gia-to-klima    

Στέλεχος της κυβέρνησης Τραμπ μιλά για αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία για το Κλίμα – Newsbeast 

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2658242/stelechos-tis-kivernisis-trab-mila-gia-apochorisi-ton-ipa-apo-ti-simfonia-gia-to-klima    

Σύμφωνα με πηγές, ο Λευκός Οίκος κλίνει προς την αποχώρηση από τη Συμφωνία του Παρισιού μέχρι την επόμενη βδομάδα (στα Αγγλικά) – HuffPost 

http://www.huffingtonpost.com/entry/paris-agreement_us_5908f524e4b05c397683d404   

Οι ΗΠΑ κατηγορούνται για την αργοπορία της G7 σχετικά με την κλιματική αλλαγή (στα Αγγλικά) – Financial Times 

https://www.ft.com/content/1edb61dd-cbbe-380f-964e-b3b165b367fe   

Σύμφωνα με email του, ο Προύιτ, επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας περιβαλλοντικής προστασίας, τα έχει κάνει πλακάκια με μεγαλοβιομηχάνους (στα Αγγλικά) – The New York Times
https://www.nytimes.com/2017/02/22/us/politics/scott-pruitt-environmental-protection-agency.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: