ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Έκανε «ντου από παντού» η περιώνυμη Ραχήλ!



 Το "Μέτωπο Νίκης" με μπροστάρη τη Ραχήλ Μακρή εισέβαλε στην υπό κατάληψη Βουλή από τους πραξικοπηματίες του έθνους» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα του "Μετώπου Νίκης".


Η αναφορά γίνεται για την χθεσινή διαμαρτυρία του νεοεμφανιζόμενου άγνωστου, πολιτικού κομματίδιου, υπό την κα Ραχήλ, την γνωστή συνεργάτιδα της κας Ζωής, πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που αποσχισθείσες και μη συμβιβασθείσες με την ομάδα του Παναώτη Lafa, προχώρησαν στην ίδρυση κομμάτων. Πλεύση η μία, Μέτωπο η έτερη.

Χθες λοιπόν, αφού εξαφανίστηκε πια ως μη έλκουσα στην γραμμή των μπατιρημένων μιντιαρχών, από τα Δελτία των 8 και τις φυλλάδες που έχουν οικονομικά συμφέροντα να υπερασπιστούν με την αντιπολιτευτική γραμμή τους,  η κα Ζωή, αποφάσισε να κάνει το... ντεπούντο της η ομόλογός της, κα Ραχήλ.

Έκανε ντου, από παντού -κατά την μεγάλη Ανίτα- και να το αποτέλεσμα! Βγήκε στο... παλκοσένικο της δημοσιότητας...

Με ένα μόνον ντου (σ.σ.: από παντού) έγινε είδηση.

Κι έμειναν ενεοί μπρος το θέαμα, να συλλογίζονται οι πρώην σύντροφοι: Καημένη Αριστερά, τι είχε φωλιάσει στις τάξεις σου; Έπρεπε να γίνεις κυβέρνηση για να το δεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: