ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η δήθεν ουδετερότητα του Ιερατείου της Μαιζώνος



 
Με τίτλο: «Ο  Νίκος Τεμπονέρας κύριοι της δημοτικής αρχής Πελετίδη δεν έχει ανάγκη  την μετονομασία του δρόμου», η δημοτική σύμβουλος Πατρέων Ουρανία Μπίρμπα, εκπρόσωπος της παράταξης ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, καταγγέλλει τους απαρτίζοντες το δημοτικό  ιερατείο της Μαιζώνος, ως φτηνούς, μικρόψυχους και επικίνδυνους.
Έτσι αναφερόμενη στους φορούντες τα φαιά της σοφίας, τονίζει σε άρθρο της τα παρακάτω:


Άρθρο της
ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ
Απέσυρε  τη τελευταία στιγμή χθες η δημοτική αρχή του ΚΚΕ την πρόταση της για την ουσιαστική κατάργηση της μετονομασίας της οδού Βύρωνος σε  Νίκου Τεμπονέρα με βάσει παλιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που μετονόμαζε το δρόμο, το σχολείο και έφτιαχνε και το μνημείο !!
Κατά  τη προσφιλή της τακτική, της  δήθεν ουδετερότητας!!  η δημοτική αρχή κρύφτηκε πίσω από διαδικαστικά ζητήματα και άφησε την υπηρεσία να αποφασίσει!! για ένα καθαρά πολιτικό ζήτημα που συνδέεται με την νεότερη αγωνιστική δημοκρατική ιστορία της πόλης. Τώρα θα περιμένουμε καιρό,τι θα αποφασίσει το ιερατείο της Μαιζώνος και πότε θα το ξαναφέρει...  για συζήτηση μαζί με τη πρόταση για τον  Κώστα Κάππο.
Ο Τεμπονέρας κύριοι της δημοτικής αρχής Πελετίδη δεν έχει ανάγκη την μετονομασία του δρόμου, γιατί άνοιξε με το αίμα και τη θυσία του λεωφόρους για τη Παιδεία, τη Δημοκρατία  και τη Κοινωνική προκοπή. Ούτε την  δική σας αναγνώριση, γιατί είστε φτηνοί, μικρόψυχοι και επικίνδυνοι.
Ο Νίκος Τεμπονέρας πέρασε πρώτος τη πόρτα  του σχολείου σε εκείνο το δρόμο και με το αίμα του την ξαναέδωσε στους μαθητές και τη κοινωνία σαν παράθυρο Γνώσης, Δημοκρατίας και Κοινωνικής αλληλεγγύης.
Να γιατί το σύνθημα ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ, εκφράζει 26χρόνια τώρα το λαό και τη νεολαία κι ας μην το φωνάζετε εσείς.
Ουρανία Μπίρμπα δημοτική σύμβουλος με τη ΡΑΠ
Πάτρα  20/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια: