ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Πατρέων εκπροσωπήθηκε στην Κίνα



Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου της πόλης Chengdu της Κίνας, Luo Qiang, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, παραβρέθηκε στην Έκθεση Παγκόσμιας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Κίνας (Chengdu), εκπροσωπώντας τον Δήμο Πατρέων και παρακολούθησε τις εργασίες, που διήρκεσαν από τις 10 ως τις 12 Μαΐου.


Στην έκθεση και στις συναντήσεις εργασίας, συμμετείχαν εκπρόσωποι  των 57 πόλεων απ’ όλο τον κόσμο. Η Πάτρα ήταν η μόνη πόλη από τη χώρα μας που συμμετείχε στις εργασίες.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσε και έδωσε ανάλογο υλικό για τις πολιτιστικές δραστηριότητες της πόλης μας, το Πατρινό Καρναβάλι, τις θεατρικές παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., καθώς και τις ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες,, για τις οποίες εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: