ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ο Ριγανόκαμπος Πατρών εξαιρέθηκε από το Υπερταμείο

Η περιοχή Ριγανόκαμπου στην συνοικία Εγλυκάδα Πατρών, που αφού υπερκορέστηκε ως σκουπιδόπτοπος της Πάτρας, μετετράπη σε πάρκο, πριν κάμποσα χρόνια από την δημοτική Αρχή Καράβολα, αφού κατασκευάστηκε η Ξερόλακκα. Τώρα εξαιρέθηκε από το Υπερταμείο για να γίνει χρήση από τους πολίτες.

Και η δημοτική Αρχή ΚΚΕ ντροπαλά, αλλά... κι επαναστατικά αξιοποιεί την προσφορά του Υπουργείου


 
Το Σάββατο πρωί, μετά την παραχώρηση από το Υπουργείο στους Πατρινούς του πρώην σκουπιδότοπου Ριγανόκαμπου, αναμένεται παρουσία πολιτών  συνεργεία του Δήμου Πατρέων να κάνουν ήπιες παρεμβάσεις καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου στον Ρηγανόκαμπο.
 
Στόχος του Δήμου Πατρέων είναι η αξιοποίηση της προσφοράς του Υπουργείου, αίτημα πολλών χρόνων, που όμως δεν ικανοποιούσε καμία κυβέρνηση και η αναβάθμιση του ανατολικού διαμερίσματος και των συνοικιών με την δημιουργία του πάρκου πρασίνου, αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Σημειώνεται ότι ο χώρος Ριγανόκαμπου εξαιρείται από τα ακίνητα που είναι ενταγμένα στο Υπερταμείο. Βεβαίως η δημοτική αρχή ΚΚΕ έχει άλλη άποψη γι αυτό, αλλά τι σημασία έχει εάν η αλλήθεια είναι διαφορετική. Απλά εάν η αλήθεια δεν συμφωνεί, τότε αλοίμονο στην Αλήθεια!

Διότι όπως διαρρέει η Δημοτική Αρχή Πατρέων:

«Το προηγούμενο διάστημα η δημοτική αρχή ενημέρωσε τους πολίτες για το σχέδιο που υπάρχει για την δημιουργία ενός νέου πάρκου και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τους κρατικούς μηχανισμούς, αφού ως γνωστόν ο χώρος βρίσκεται στην λίστα του Υπέρ - Ταμείου για να δοθεί για ιδιωτικοποίηση».

Όπερ σημαίνει ότι ο Δήμος Πατρέων καμώνεται πως δεν γνωρίζει την αξαίρεση του Ριγανόκαμπου! και φυσικά έχει τους λόγους του...

Σχετική και η αφισέτα που κυκλοφόρησε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: