ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Κ. Σπαρτινού με τον Πρόεδρο του ΙΤΥΕ



Χθες, 23/5/2017, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και  μέλος της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Κώστας Σπαρτινός, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ), κ. Χρ. Κακλαμάνη, ο οποίος τον ενημέρωσε αναλυτικά για τις δραστηριότητες και το έργο του Ινστιτούτου που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή του Πανεπιστημίου και απασχολεί δεκάδες ερευνητές, επιστήμονες και διοικητικό προσωπικό.


Το έργο του ΙΤΥΕ είναι πολύ σημαντικό τόσο στον τομέα της έρευνας και των τεχνολογικών εφαρμογών στο πεδίο της επιστήμης των υπολογιστών όσο και στην υλοποίηση όλων των ενεργειών που σχετίζονται με τις εκδόσεις του Υπουργείου Παιδείας, ζήτημα πολύ κρίσιμο για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων.

Ο Κ. Σπαρτινός ζήτησε επίσης και ενημερώθηκε για τα πιθανά προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο και διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι είναι διαθέσιμος για συνεργασία και υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: