ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Θέατρο ΑΓΟΡΑ: Από 12 έως 19 Μαΐου «Το τίμημα»






Πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαΐου για την θεατρική παράσταση «Το τίμημα» σε σκηνοθεσία Κώστα Μαλαμή.
Δύο αδέρφια επιστρέφουν μετά από δεκαέξι χρόνια στο πατρικό σπίτι στο οποίο βρίσκονται τα σκεπασμένα και αφημένα στην τύχη τους τα έπιπλα της οικογένειας.  Η αναμονή εμπόρου για την εκποίησή τους, ανασύρει μνήμες που ματώνουν την ψυχή τους ακόμη. Οι κρυφές σκέψεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα οδηγήσουν στη βίαιη σύγκρουση και στο τέλος στη σιωπή.

Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό έργο του μεγάλου αμερικανού συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ, το οποίο γράφτηκε μετά την μεγάλη κρίση του 1930 στην Αμερική και αναφέρεται στο τίμημα των μεγάλων αποφάσεων που καλούμαστε να πάρουμε όταν όλα γύρω μας καταρρέουν. Οι αναλογίες με την  Ελλάδα του σήμερα είναι εντυπωσιακές. Ένα κείμενο που μιλά για τη δική μας ζωή, τη ζωή του ανθρώπου της δίπλα πόρτας, άμεσο, σκληρό αλλά βαθιά αληθινό. Για τα όνειρά μας που αφήσαμε στην άκρη για να αντέξουμε σε μια καθημερινότητα που δεν επιλέξαμε αλλά μας επέβαλαν. Για ένα χρέος που μας ήρθε ξαφνικά, από εκεί που δεν το περιμέναμε. Για τον απολογισμό που κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε όλοι μας, ώστε να προχωρήσουμε στη ζωή περισσότερο ώριμοι.
Η παράσταση ανεβαίνει στον ατμοσφαιρικό χώρο του θεάτρου «Αγορά», αποτελεί παραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου και Τέχνης και θα παρουσιάζεται καθημερινά έως και το Σάββατο 19 Μαΐου.

Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο : Άρθουρ Μίλλερ
Μετάφραση : Ευγενία Σαφρίδη
Σκηνοθεσία  : Κώστας Μαλαμής
Σκηνικό : Θάνος Μπαλαφούτης
Κοστούμια : Θεοδώρα Τσούλου
Φωτισμοί : Νίκος Σμυρλής
Σχεδιασμός αφίσσας : Krama architects
Φωτογραφίες : Χρήστος Αναστασόπουλος
Τεχνική υποστήριξη : Βαγγέλης Μαντάς

Τους ρόλους ερμηνεύουν  οι :
Έστερ : Θεανώ Κανελλάκη
Βίκτωρ : Κώστας Μαλαμής
Σόλομων : Αντώνης Μπαρμπετάκης
Γουώλτερ : Νώντας Φωκάς

Παραστάσεις : καθημερινά από 10 έως 19 Μαίου στις 9,30
Γενική είσοδος : 10 ευρώ. Μειωμένο : 8 ευρώ.
               
Κρατήσεις θέσεων : 7.00 με 9,00 στο ταμείο του θεάτρου (2610-223884)
                                    Ή οποιαδήποτε ώρα στο 6973-401013

Δεν υπάρχουν σχόλια: