ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Αλισβερίσι Praktiker και ΕΚΠ, υπαινίσσεται ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ

Με αυτή τη φωτογραφία που ανάρτησε ο συνδικαλιστής Δημ. Καραγεωργόπουλος του ΕΚΠ, προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος του προέδρου του Ε&ΕΣΠ, αλλά μάλλον του γύρισε μπούμερανγκ...

 Με αφορμή ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της ΓΣΕΕ και μέλους της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Πάτρας!

«Άλλοι είναι αυτοί, που κάλεσαν το Praktiker στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Κι όχι μόνον του έκοψε και κομμάτι για την σύσφιγξη των σχέσεών τους. Και μάλιστα  έκαναν αρνητική εξαίρεση του Σωματείου των Εργαζομενων, παρόλο που η ιδιότητά τους θα έπρεπε να ήταν πιο κοντά με τους εργαζόμενους, παρά με τις πολυεθνικές».

Με τα παραπάνω ξεμπροστιάζει τον εκπρόσωπο Τύπου και μέλος του ΔΣ του ΕΚΠ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλογου Πατρών, ο οποίος επιχειρεί να απομυθοποιήσει τον πρωτεργάτη του ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ενός αγώνα που δικαιώθηκε, ενάντια σε μεγάλα συμφέροντα, μόλις ανέλαβε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις!». Με τούτο το γνωμικό το πορτάλ ergasianews.gr του Δημ. Καραγεωργόπουλου, εκπροσώπου Τύπου της ΓΣΕΕ και μέλους της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών, πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ, μέμφεται τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Γιώργο Ρώρο, πρωτεργάτη του αγώνα κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές που είχε εφαρμόσει η σωτήρια (ή μήπως σουρωτήρια;) κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, διότι έδωσε παρών στα εγκαίνια του πολυκαταστήματος media markt, στην Πάτρα.  

Και με αφορμή τα παραπάνω, τον κατηγορεί πως  «έκανε "στροφή" 360 μοιρών και στο ζήτημα των πολυκαταστημάτων»(!) μετά το ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

«Μπορεί κάποτε να κατήγγειλε την ύπαρξη και επέκταση τους, (σ.σ.: των πολυκαταστημάτων) τώρα παρίσταται ως επίσημος καλεσμένος λόγω προεδριλίκι, στα εγκαίνια πολυκαταστήματος.
Ναι, ναι δεν κάνετε λάθος…πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που όλες τις προηγούμενες ημέρες συνεντευξιαζόταν και «λάσπωνε» το Εργατικό Κέντρο, το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και τον Αντιπεριφερειάρχη τάχα ως εκπροσώπους των πολυεθνικών και των πολυκαταστημάτων με αφορμή την στάση που κράτησαν στο θέμα των ενδιάμεσων εκπτώσεων» γράφει..

Και ως ΠΑΣΟΚ αμετανόητος (μην βλέπετε που... απαρνήθηκε τρις τον μέγα Σημίτη και όλο τον οζώδη εσμό του) παραμένει του βαθέως ΠΑΣΟΚ και γράφει: 
«Τελικά μάλλον δεν θα έπρεπε να μας ξαφνιάζει αυτή η στάση του "προέδρου"… Είναι χαρακτηριστικό και του κόμματος στο οποίο πρόσκειται πολιτικά…
Άλλα υπόσχεται, άλλα ζητάει και άλλα "εκτελεί"».


Το ΕΚΠ ήταν που κάλεσε την Praktiker στην πίττα του

Στη μνήμη Τεμπονέρα.
Το Istologio G. Mosxou, έθεσε τα παραπάνω υπόψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργου Ρώρου, ο οποίος απάντησε λακωνικά:
«Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει υποχρέωση να παρίσταται όταν τον καλεί στα εγκαίνιά του όποιο κατάστημα της πόλης μας. Με αυτή την ιδιότητα παραβρέθηκα, όπως παραβρέθηκαν και οι άλλοι φορείς που κλήθηκαν».

Και στη συνέχεια εξαπέλυσε συνδικαλιστικούς κεραυνούς:
«Άλλοι είναι αυτοί, που κάλεσαν το Praktiker στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Κι όχι μόνον του έκοψε και κομμάτι για την σύσφιγξη των σχέσεών τους. Και μάλιστα  έκαναν αρνητική εξαίρεση του Σωματείου των Εργαζομένων, παρόλο που η ιδιότητά τους θα έπρεπε να ήταν πιο κοντά με τους εργαζόμενους, παρά με τις πολυεθνικές. Τώρα όσον αφορά το ζήτημα με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις ας μην το συζητήσουμε άλλο. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει»
είπε υπαινισσόμενος τις κομματικές συγγένειες του Δημ. Καραγεωργόπουλου με τον αντιπεριφερειάρχη Αλεξόπουλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: