ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ότι βλέπετε δεν είναι αποκλειστικότητα του Λαφαζάνη!



Φωτογραφία του «Παρατηρητήριο».



Στην ημερίδα για περιφερειακή πολιτική, την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το Brexit που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και την οποία συντόνιζε η Μαρία Σαράφογλου, δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, όλα κυλούσαν… ήρεμα, μέχρι που το λόγο πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου...


Και τότε, όσοι είδαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία βρισκόταν στο κοινό, να προσπαθεί να κάνει ερώτηση, με τον δικό της ταραχώδη τρόπο, απόρησαν!

Διέκοπτε τους ομιλητές και στο τέλος την... νύφη πλήρωσαν  τόσο η Μαρία Σαράφογλου όσο και η Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου, η οπο΄λια αν μη τι άλλο στέκεται συμπαραστάτης στη χώρα μας!

Αυτά για να μην ξεχνάτε, πως εκτός από τον Λαφαζάνη, που της έχει κάτσει στο στομάχι, αφού τον θεωρεί υπεύθυνο που εξωπετάχτηκε από τη Βουλή, στο μάτι της τώρα μπήκαν και οι Κρέτσου με την Σαράφογλου!


Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: newsit.gr / PRESS-GR.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: