ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Οι «Επτά» της Πάτρας ζητούν μέτρα για το Φράγμα


Φράγμα Πείρου-Παραπείρου. (Φωτογραφία αρχείου).


«Η σοβαρότητα του θέματος δεν επιτρέπει άλλες καθυστερήσεις, κυρίως από τη πλευρά σας, ζητάμε να ανακοινώσετε επίσημα τις προθέσεις σας γι αυτό το σοβαρό ζήτημα» καλούν τον Υπουργό

«Θεωρώντας ότι η σοβαρότητα του θέματος δεν επιτρέπει άλλες καθυστερήσεις, κυρίως από τη πλευρά σας, ζητάμε να ανακοινώσετε επίσημα τις προθέσεις σας γι αυτό το σοβαρό ζήτημα». Κι αφού
«καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει για τη καθυστέρηση  ούτε από τη κυβέρνηση, ούτε από τη δημοτική αρχή (Πατρέων) τη στιγμή που ο παρακαμπτήριος αγωγός της Βαλμαντούρας είναι έτοιμος και χιλιάδες κυβικά νερού καταλήγουν στη θάλασσα ενώ η πόλη μας βιώνει εκτεταμένες διακοπές νερού» καλούν την κυβέρνηση να προχωρήσει στο επόμενο βήμα για την ολοκλήρωση του Φράγματος Πείρου, επτά παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, πλην των παρατάξεων Πατούχα και Σαμούρη, που συντάσσονται με την δημοτική Αρχή.

Η ανοικτή επιστολή που εστάλη στον Υπουργό

Οι παραπάνω με ανοικτή επιστολή τους χθες προς προς το υπουργείο Υποδομών και  Μεταφορών, Υπουργό Χ. Σπίρτζη και τους Γεν. γραμματέα Α. Βούρδα και τον Γεν. γραμματέα  υποδομών Γ. Δέδε, τονίζουν:
«Η μελλοντική διαχείριση του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου αποτέλεσε το αντικείμενο  κοινής εκδήλωσης  των  δημοτικών μας παρατάξεων.   
Συμφωνήσαμε  ότι αποτελεί αναγκαιότητα για τους κατοίκους της Πάτρας να λειτουργήσει το φράγμα με όρους που θα διασφαλίζουν τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού ως ζωτικού αγαθού.
Εκφράσαμε την αγωνία μας και το προβληματισμό μας γιατί ένα τόσο αναγκαίο έργο για τη περιοχή μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής κυβέρνησης. Και γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τη πορεία ολοκλήρωσης του έργου.
Θεωρούμε ότι καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει για τη καθυστέρηση  ούτε από τη κυβέρνηση, ούτε από τη δημοτική αρχή τη στιγμή που ο παρακαμπτήριος αγωγός της Βαλμαντούρας είναι έτοιμος και χιλιάδες κυβικά νερού καταλήγουν στη θάλασσα ενώ η πόλη μας βιώνει εκτεταμένες διακοπές νερού.
Στη πρόσφατη εκδήλωση μας παρουσιάστηκε ολοκληρωμένη πρόταση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για τη διαχείριση του φράγματος που θα έχει ως αποτέλεσμα την υδροδότηση του δήμου μας και των όμορων δήμων με ποιοτικά καλύτερο νερό και σαφέστατα φτηνότερη η χρήση του σε σχέση με τη σημερινή του τιμή.
Θεωρώντας ότι η σοβαρότητα του θέματος δεν επιτρέπει άλλες καθυστερήσεις, κυρίως από τη πλευρά σας, ζητάμε να ανακοινώσετε επίσημα τις προθέσεις σας γι αυτό το σοβαρό ζήτημα.
Οι δημοτικές  παρατάξεις:
Νέα Πόλη
ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη
Τώρα για την Πάτρα
Αγωνιζόμενοι Πολίτες
Πάτρα Δυνατή
Πάτρα η δική μας Πόλη
Κοινοτικόν»

Δημοσίευση σχολίου