ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Κριτική ξενάγηση στο δημόσιο χώρο από τον κ. ΤαχμαζίδηΗ ομάδα των “Φιλοσοφικών Νυκτηγοριών” – λειτουργεί εβδομαδιαίως στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αντιλήψεων περί των “καφέ Φιλοσοφίας” για πάνω από έξι έτη σε διάφορα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, τελευταίως στο Art Café Container στην περιοχή της Ρωμαϊκής Αγοράς- θα συναντηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στην είσοδο του Βυζαντινού Μουσείου Θεσσαλονίκης, στις 12.00 η ώρα. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην έκθεση “Περπατώντας… στην Θεσσαλονίκη-Βιέννη” (αίθουσα “Κυριάκος Κρόκος”) από υπεύθυνο του μουσείου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει “Κριτική Ξενάγηση στο Δημόσιο Χώρο” από τον Όμηρο Ταχμαζίδη σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αναστοχαστικές προσεγγίσεις στο αστικό περιβάλλον και συσχετίσεις των επισκεπτόμενων “σημείων” με διάφορες πολιτισμικές-φιλοσοφικές προβληματικές. 

Η πρώτη εαρινή ξενάγηση των “Φιλοσοφικών Νυκτηγοριών” είναι “ανοικτή” για όλες και όλους. Θα διαρκέσει περί τις δύο ώρες και η παρακολούθηση του συνολικού “προγράμματος” δεν είναι υποχρεωτική, όπως και η συμμετοχή στην σύναξη σε ταβέρνα μετά το πέρας της διαδρομής.

Δημοσίευση σχολίου