ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το φράγμα Πείρου δημιουργεί και νέες θέσεις εργασίας


Από τη συνάντηση που είχε με την διοίκηση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας   του εργοστασίου της Πάτρας (ΒΙ.ΠΕ.) καθώς και το προεδρείο των εργαζομένων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.


Δεν λύνει μόνο το θέμα της ύδρευσης της Πάτρας λέει ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλος

     Συνάντηση με την διοίκηση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας   του εργοστασίου της Πάτρας (ΒΙ.ΠΕ.) καθώς και το προεδρείο των εργαζομένων είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος αναφορικά με την λειτουργία του, καθώς και την δυνατότητα επέκτασής του σε συνάρτηση  με την ολοκλήρωση του φράγματος Πείρου Παραπείρου. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γιώργος Λάζαρης επιβλέπων μηχανικός του φράγματος από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
     Όπως ανέφερε ο Διευθυντής κ. Παρασχόπουλος Νίκος  το εργοστάσιο της Πάτρας έχει πλέον την μεγαλύτερη δυναμικότητα στην Ελλάδα ενώ παράλληλα βρίσκεται στα 19 στρατηγικά εργοστάσια του ομίλου στην Ευρώπη. Στόχος της διοίκησης είναι οι επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες  που θα καταστήσουν το εργοστάσιο ακόμα πιο ανταγωνιστικό και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Για να γίνει αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξασφάλιση επαρκούς σε ποσότητα και ποιότητα νερού που θα χρησιμοποιεί από το φράγμα το εργοστάσιο καθώς μέχρι σήμερα καλύπτονται οριακά οι ανάγκες παραγωγής από τοπικές γεωτρήσεις .
    Επιπλέον ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων κ. Γεωργόπουλος Βασίλης επισήμανε ότι  η προσπάθεια επέκτασης του εργοστασίου κρίνεται ως απαραίτητη καθώς εξασφαλίζει επιπλέον θέσεις εργασίας σε ένα ήδη φιλικό περιβάλλον προς τους υπαλλήλους από την διοίκηση. Επισήμανε επίσης  ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακυβευτεί η λειτουργία του εργοστασίου λόγω της καθυστέρησης υδροδότησης από το φράγμα.
    Από την πλευρά της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων  Έργων ο κύριος Γιώργος Λάζαρης έκανε μια ανάλυση των εκκρεμοτήτων σε σχέση με την σύσταση φορέα διαχείρισης του φράγματος καθώς και των υπολειπόμενων εργασιών.
    Αναφερόμενος στο φράγμα Πείρου Παραπείρου ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε «Η σύσταση του φορέα διαχείρισης είναι ευθύνη του Υπουργείου. Εμείς σαν Περιφέρεια πιέζουμε για την συντομότερη απόφασή  του  ενώ παράλληλα έχουμε προτείνει, για την διευκόλυνση του  , και την συμμετοχή μας στον φορέα διαχείρισης προκειμένου να εξασφαλιστεί η άμεση λειτουργία του φράγματος και προπάντων ο δημόσιος χαρακτήρας του έργου». και κλείνοντας επισήμανε «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  δεν μένει αμέτοχη, οι όποιες καθυστερήσεις δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή και σε αυτό  έχουμε όλοι ευθύνη  προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η ποσότητα του νερού που απαιτείται για την ύδρευση των πολιτών, ενώ παράλληλα πρέπει να κοιτάμε και τις επενδυτικές ευκαιρίες που εξασφαλίζουν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή που τόσο έχει ανάγκη. Είναι η ώρα των αποφάσεων».
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο  Ν.Παρασχόπουλος  Διευθυντής Εργοστασίου Πάτρας, η  Α. Λουκοπούλου Προϊσταμένη Προσωπικού Εργοστασίου Πάτρας, ο Β.Νίνος-Γεωργόπουλος Πρόεδρος Σωματείου Εργοστασίου Πάτρας και ο Γ.Τσιμέκας Γραμματέας Σωματείου Εργοστασίου Πάτρας. ο Γ.Λάζαρης  Μηχανικός Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων και ο  Κ.Κόλλαρης Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: