ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Παρά τις Κασσάνδρες η χώρα θα σταθεί στα πόδια της

Με στόχο τη λύση στο αυριανό Eurogroup εργάζεται η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Τη σχετική διαβεβαίωση έδωσε η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Είναι το μήνυμα
του Αλέξη Τσίπρα

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ», ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ»


Είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι πάρα πολύ κοντά, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), στο νότιο μέτωπο της σήραγγας Τ2.

Όπως είπε, έχουμε διανύσει ένα πολύ δύσκολο δρόμο, είμαστε στα τελευταία μέτρα αυτής της ανηφόρας και δεν θα κάνουμε πίσω στα τελευταία μέτρα, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους κόπους του λαού, να μην αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια σε βάρος της οικονομίας.

Συμπλήρωσε πως το κλείσιμο της δύσκολης αυτής συγκυρίας θα σηματοδοτηθεί και από το επικείμενο κλείσιμο της αξιολόγησης, σημειώνοντας πως «τα παιχνίδια των καθυστερήσεων τελειώνουν και μέσα στον Απρίλιο τελειώνουν και οι ατέρμονες συζητήσεις για τα αναγκαία μέτρα για το χρέος».

«Η Ελλάδα κατακτά μια συνολική συμφωνία. Παρά τις Κασσάνδρες θα σταθεί στα πόδια της.  Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουμε σήμερα, μέσα από την ολοκλήρωση ενός έργου που πολλοί πίστεψαν πως δεν θα τελειώσει ποτέ», προσέθεσε και τόνισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και κανείς δεν θα μας εμποδίσει».

Και η Μέρκελ εργάζεται για συμφωνία στο αυριανό Eurogroup

Στο μεταξύ, με στόχο τη λύση στο αυριανό Eurogroup εργάζεται η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Τη σχετική διαβεβαίωση έδωσε η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του ΑΜΠΕ, αφού είχε ολοκληρωθεί η επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ στην Αθήνα (και άρα είχαν γίνει γνωστά τα μηνύματα του Έλληνα πρωθυπουργού), η Γερμανίδα καγκελάριος ζήτησε να μιλήσει με τον ομόλογό της.

Στην τηλεφωνική συνομιλία που ακολούθησε, η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε προσηλωμένη στην κατεύθυνση της επίλυσης, πιο συγκεκριμένα ότι εργάζεται προκειμένου να υπάρξει συμφωνία στο αυριανό Eurogroup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τέμπη: «Παραδίδεται ένα έργο που λίγοι το πίστεψαν»


Δεν υπάρχουν σχόλια: