ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Δενδροφύτευση στο νότιο πάρκο του Δήμου Πατρέων


Από την συνέντευξη που εδόθη για την δενδροφύτευση του νότιου πάρκου.



Το Σάββατο 18 Μάρτη, το τμήμα Πρασίνου, καλεί  σχολεία  Συλλόγους Γονέων της περιοχής, αλλά και όλους τους δημότες, να συμμετέχουν



Συνέντευξη Τύπου με θέμα τη νέα, ευρείας κλίμακας δενδροφύτευση που θα γίνει στο Νότιο Πάρκο, παραχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, Δημήτρης Πελεκούδας και εργαζόμενοι από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε: Το Νότιο Πάρκο είναι η… αυλή της Πάτρας. Γι αυτό το λόγο και συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Πατρέων, που γίνονται εξ ολοκλήρου από τους εργαζόμενους του Δήμου και χωρίς καμία εργολαβία. Έργο που θα είχε κοστίσει στον Πατραϊκό λαό πάνω από ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, έγινε με λίγες χιλιάδες και με… ξεχασμένα εξαρτήματα στις αποθήκες του Δήμου, για πάνω από 15 χρόνια.

Αυτή τη φορά, συνεχίζουμε με εκτεταμένη δενδροφύτευση σε όλη την έκταση του Πάρκου.

Το Σάββατο 18 Μάρτη, στις 9 το πρωί, το τμήμα Πρασίνου, καλεί τα σχολεία και τους Συλλόγους Γονέων της περιοχής, τους Εκπολιτιστικούς και τους Αθλητικούς Συλλόγους του Νοτίου Διαμερίσματος, αλλά και όλους τους δημότες της πόλης μας, να συμμετέχουν στην δενδροφύτευση.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι σε ετοιμότητα και θα βοηθήσουν σε όλη τη διάρκεια της δενδροφύτευσης τα παιδιά.

Ο Αντιδήμαρχος απηύθυνε πρόσκληση σε όλους, να συμμετέχουν μαζικά όχι μόνο στη δενδροφύτευση, αλλά να προσφέρουν εφόσον μπορούν, φυτά και δέντρα.

Από την πλευρά του ο προϊστάμενος του Τομέα Πρασίνου, Παναγιώτης Κωστόπουλος, έκανε γνωστό ότι θα φυτευτούν 1.500 δέντρα (πεύκα, ελιές, αρμυρίκια, δάφνες, θάμνοι κ.λπ.), από τα οποία, τα περισσότερα βρίσκονται στα κηπάρια του Δήμου και άλλα θα δοθούν από το Δασαρχείο, ενώ μπορεί όποιος επιθυμεί, να φέρει και να φυτέψει το δικό του δέντρο.

Ο κ. Κωστόπουλος, έκανε γνωστό επίσης, ότι θα γίνουν στο Νότιο Πάρκο και τρία γήπεδα: δύο μπάσκετ και ένα για beach volley.
Στην «γιορτή», θα συμμετέχει και το χορευτικό του Δήμου Πατρέων, με δενδροφύτευση, αλλά και Ελληνικούς χορούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: