ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Δ. Βίτσας: Απαντάμε αποφασιστικά στην τουρκική προκλητικότητα


Στόχος της κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση του στόλου των οπλικών συστημάτων, η συντήρηση τους και στοχευμένες αγορές, μέσα στο συγκεκριμένο δημοσιονομικό πλαίσιο που επιβάλλεται τόνισε ο αν. υπουργός Δημήτρης Βίτσας, συμπληρώνοντας ότι ούτε ο υπουργός Άμυνας έχει μιλήσει για «αγορά μαχητικών αεροσκαφών». 


«Εξωφρενικά» χαρακτήρισε ο αν. υπουργός, τα νούμερα που ακούγονται για τα εξοπλιστικά, ενώ σύμφωνα με την κυβέρνηση θα είναι ένα κόστος διαχειρίσιμο περίπου στα 800 εκ. ως 1.5 δις, με αποπληρωμή σε βάθος δεκαετίας.

«Μακριά από την πραγματικότητα ότι οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, οποιαδήποτε παραβίαση αντιμετωπίζεται» εξήγησε ο κ. Βίτσας απευχόμενος θερμό επεισόδιο, αλλά πρέπει να λαμβάνονται τα μέτρα για την αποφυγή «ατυχήματος». «Έχουμε σενάρια για τα πάντα» επισήμανε.

Ο Δ. Βίτσας εξήγησε ότι πολλά σε σχέση με την τουρκική προκλητικότητα απαντώνται με το επικείμενο δημοψήφισμα στις 16 Απριλίου. Επιπλέον όπως σχολίασε η Τουρκία δέχεται «εξαιρετικές πιέσεις» στα νότια και ανατολικά της σύνορα αλλά και μέσα στο εσωτερικό της. Είναι ένας «ιστορικός τρόπος αντιμετώπισής της, η προσπάθεια εξαγωγής σε ζητήματα εθνικά».

Έχει αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης των προκλήσεων από πολιτικές που ακολουθήθηκαν σε παλαιότερες εποχές υπογράμμισε ο αν. υπουργός τονίζοντας ότι «πολιτική ότι δεν μιλάς για να μην δημιουργηθεί η ένταση δεν υπάρχει απαντάς στα πλαίσια του διεθνούς δικαίου με δεδομένο ότι θέλουμε ειρήνη αλλά απαντάς με αποφασιστικότητα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη ΔΕΣΦΑ υποστήριξε ότι πρόκειται περί "επικοινωνιακή τακτική να λες για τη ΔΕΣΦΑ ότι αύξησε το εφάπαξ κατά 100.000 ενώ αυξήθηκε κατά 27.000 και  να ξεχνάς τη γράφει το καταστατικό της εταιρείας».

Kατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: