ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Εισαγγελέας ανάμεσα στα... κουπόνια του Θέμου!



Μετά από αναφορά της εφημερίδας Documento! 

Εισαγγελική έρευνα σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ερευνών Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ) διατάχθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου με το ερώτημα ενδεχομένως να συνιστούν φοροδιαφυγή, τα κουπόνια του «Πρώτου Θέματος» που αφορούσαν σε αγορές από τα πρώην σουπερμάρκετ «Μαρινόπουλος» και τον περίεργο λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη στο Λονδίνο.

 
Η έρευνα διατάχθηκε έπειτα από αναφορά του Κώστα Βαξεβάνη ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, και η οποία κοινοποιήθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, αρμόδιο για θέματα διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στην αναφορά του ο εκδότης της εφημερίδας Documento, αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας Μαρινόπουλος, ο οποίος φαίνεται να δωροθετεί με κουπόνια το «Πρώτο Θέμα» είχε ζημιές 34 εκατ. ευρώ από αυτή την ιστορία, με τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο να έχει αφήσει αιχμές για διακίνηση μαύρου χρήματος. Απορίας άξιο είναι επίσης το γεγονός ότι στους ισολογισμούς της Carrefour Μαρινόπουλος υπάρχει χρέος 1,6 εκατ. ευρώ της εφημερίδας προς την εταιρεία, ενώ χρέος θα έπρεπε εύλογα να έχει ο διαφημιζόμενος προς το «Πρώτο Θέμα».

Επίσης ο Κώστας Βαξαβάνης αναφέρεται και στην υπόθεση, που έχει αναγραφεί και στο left.gr, ενός κρυφού λογαριασμού του Θέμου Αναστασιάδη που ανοίχτηκε στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Λονδίνο, μέσα από τον οποίο κινήθηκαν εκατομμύρια ευρώ προς κυπριακές offshore και ο λογαρισμός φέρεται να μην έχει εντοπιστεί στα πορίσματα της έρευνας του ΣΔΟΕ σε βάρος του εκδότη του «Πρώτου Θέματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: