ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Σε απολογία γιατί πήγε σε συγκέντρωση του Πολάκη!

Τόλμησε να παραβρεθεί σε εκδήλωση όπου ομιλητής ήταν ο Π.Πολάκης και τώρα τον καλούν σε απολογία. Ο λόγος για για τον δικηγόρο Κώστα Κομινάκη στέλεχος της ΝΔ στην Σύρο που καλείται να απολογηθεί επειδή στις 10 Μαρτίου παρέστη στην εκδήλωση που έγινε στο νησί με κεντρικό ομιλητή τον αναπλ.υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη,  με την κατηγορία της… αντικομματικής συμπεριφοράς!


Όπως ο ίδιος εξηγεί σε ανάρτηση που έκανε στην σελίδα του στο facebook, πήγε στην εκδήλωση καθώς θεωρεί «υποχρέωση κάθε πολίτη που οφείλει να ακούσει ή και να ρωτήσει έναν εκλεγμένο υπουργό της χώρας του, που επισκέπτεται τον τόπο του, ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας». 
«Παλαιοκομματικές πρακτικές και σκοπιμότητες, φοβικά σύνδρομα και λογικές στρουθοκαμιλισμού δεν ωφελούν πουθενά ποσό μάλλον τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μας, η οποία πρέπει να αφήσει πίσω άμεσα τέτοιες νοοτροπίες αν θέλει να ηγηθεί της χώρας» υπογραμμίζει στην ίδια δήλωση .

Η ανάρτηση - δήλωση του Κ. Δοκιμάκη




Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΤΟ Σύρου, οφείλω μια διευκρίνηση.
Παρέστην στην ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη στην Ερμούπολη (10/3/2017), όπως ακριβώς θα είχε υποχρέωση κάθε πολίτης που οφείλει να ακούσει ή και να ρωτήσει έναν εκλεγμένο υπουργό της χώρας του, που επισκέπτεται τον τόπο του, ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας. 


Η στράτευσή μου στην ΝΔ είναι γνωστή . 


Όπως και η σαφής συνολική στάση μου απέναντι στην σημερινή Κυβέρνηση.
Κάποια στελέχη της ΝΔ, όμως , φαίνεται πως έχουν μια παράξενη αντίληψη για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των μελών της. 


Και με καλούν σε απολογία αφού όπως τονίζεται «η παρουσία μου σε περίοπτη θέση» στην προαναφερόμενη εκδήλωση αντιστρατεύεται έντονα τις πολιτικές αρχές του Κόμματός μας.
Παλαιοκομματικές πρακτικές και σκοπιμότητες, φοβικά σύνδρομα και λογικές στρουθοκαμιλισμού δεν ωφελούν πουθενά ποσό μάλλον τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μας, η οποία πρέπει να αφήσει πίσω άμεσα τέτοιες νοοτροπίες αν θέλει να ηγηθεί της χώρας. Η δύναμη των ιδεών μας και η επάρκεια των επιχειρημάτων μας είναι η δύναμή μας και αυτά που θα φέρουν και πάλι στην κυβέρνηση τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του Πρωθυπουργού.
 

Κ. Δοκιμάκης
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: