ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο Άδωνις τους υποστηρίζει ως νύμφες της Δευτέρας!

"Μαλλιά κουβάρια" Πολάκης - Γεωργιάδης στη Βουλή για τους Διοικητές των νοσοκομείων Στο πλαίσιο της σζήτησης του νομοσχεδίου για την ψυχική υγεία
Θέμα υπεράσπισης των ιδεολογικών του τέκνων έθεσε ο άνθρωπος που βόλεψε την Novartis  η οποία επωφελήθηκε 65 εκ. ευρώ. Ο λόγος για τον περίφημο ακροδεξιό Άδωνι, εκ των υποστηρικτών του Κυριάκου, που τάσεται με το μέρος των μάνατζερ ιδιωτών, διοικητών νοσοκομείων που απομακρύνθηκαν καθώς η απόφαση του ΣτΕ τους δικαιώνει, ως νύμφες της Δευτέρας! 

 
Άναψε η αντιπαράθεση μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ, του Κυριάκου.

«Η απόφαση του ΣτΕ δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, γιατί η θητεία των διοικητών έχει λήξει» ήταν η απάντηση του κ. Πολάκη, η οποία δίδεται για πολλοστή φορά στον κ. Γεωργιάδη και στους συν αυτώ, που κάνουν λόγο για δικαστικό ράπισμα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Και ζητούν την επαναφορά τους, λες κια πρόκειται τους Μιντιάρχες που είχαν μείνει εκτός υποψηφιότητας για τις συχνότητες!

Αφορμή της αντιπαράθεσης ήταν το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία.

«Εμείς, αν χρειαστεί, μετά από μια δεκαετία που θα είμαστε πάλι κυβέρνηση και αν αποφασίσει το ΣτΕ να τους δικαιώσει, θα τους πληρώσουμε, γιατί θα έχουμε μαζέψει τα χρήματα που σκορπάγατε για δήθεν ανασυγκρότηση του ΕΣΥ. Όμως και οι κρίνοντες κρίνονται, όπως και οι αποφάσεις του ΣτΕ» τόνισε ο Π. Πολάκης, που σχολίασε για το ΣτΕ ότι «το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει τους ρυθμούς δουλειάς του».

Νωρίτερα, ο Άδωνις της Novartis, υποστήριξε, ότι η απόφαση του ΣτΕ γεννά για το ελληνικό Δημόσιο τεράστιο θέμα καταβολής αποζημιώσεων, γιατί οι διοικητές που εκδιώχθηκαν θα τις διεκδικήσουν δικαστικά και οι οποίες, όπως είπε, δεν θα πληρωθούν από τη τσέπη του κ. Πολάκη.

Ο Π. Πολάκης αντέτεινε, ότι «σε ένα αριστερό σχέδιο ανασύστασης του δημόσιου συστήματος Υγείας, που υπηρετεί πιστά η σημερινή κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας από τον Οκτώβρη του 2015, δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί από ανθρώπους που διορίστηκαν από ένα αλφαβητικό κατάλογο, τον οποίο ενεχυρίασε η επιτροπή που διόρισε ο κ. Γεωργιάδης, ως υπουργός τότε Υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: