ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Πολάκης στην Ζάκυνθο για επαναλειτουργία χειρουργείων

Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης αύριο, ο αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για την επαναλειτουργία των χειρουργείων, τα οποία παραμένουν κλειστά. Η Διοίκηση του νοσοκομείου έχει ανακοινώσει ό,τι τα χειρουργεία είναι έτοιμα να λειτουργήσουν.


Ο κ. Πολάκης θα βρίσκεται στις 9 π.μ το πρωί της Τετάρτης στο γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου προκειμένου να έχει σειρά επαφών και συναντήσεων για το θέμα. 

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διατηρεί επιφυλάξεις ενώ μέσω του Επιστημονικού Συμβουλίου έχει ήδη καταθέσει μια δέσμη προτάσεων  για να ξεκινήσουν και πάλι τα χειρουργεία.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο αναπληρωτής Υπουργός επισκέπτεται το νησί πλήρως ενημερωμένος και επιθυμώντας την επαναλειτουργία των χειρουργείων με τη σύμφωνη γνώμη των ιατρών τους οποίους θέλει στο πλευρό του.
Δημοσίευση σχολίου