ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ερντογάν φρενήρης: Για απολίτιστους κατηγορεί τους Ολλανδούς

Αυτός είναι ο πολιτισμός που διδάσκει ο Ερντογάν!


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε σήμερα την Ολλανδία ότι "σφαγίασε περισσότερους από 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους" στη Σρεμπρένιτσα, εξαπολύοντας μια νέα επίθεση, καθώς εντείνεται η διπλωματική κρίση μεταξύ Άγκυρας και Χάγης.


Οι Ολλανδοί "δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό, ούτε με τον σύγχρονο κόσμο" είπε ο Τούρκος πρόεδρος. "Αυτοί σφαγίασαν περισσότερους από 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα" συνέχισε.

Ο θύλακας της Σρεμπρένιτσα, όπου το 1995 Σέρβοι της Βοσνίας σκότωσαν τουλάχιστον 8.000 μουσουλμάνους, ήταν την περίοδο εκείνη υπό την προστασία των Ολλανδών κυανόκρανων.

Στην ίδια ομιλία του, ο Ερντογάν υποστήριξε επίσης ότι επικρατεί ένα "πνεύμα ανεξέλεγκτου φασισμού" στην Ευρώπη, όπου πολλές χώρες απαγόρευσαν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις υποστηρικτών του. "Το πνεύμα του φασισμού έχει αποχαλινωθεί στους δρόμους της Ευρώπης", είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: