ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Απολύσεις στα νοσοκομεία προαναγγέλλει η ΝΔ

Βασ. Οικονόμου, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και νυν τομεάρχης Υγείας της ΝΔ. Ξεδιάντροπα μιλά για απολύσεις στα νοσοκομεία εάν έρθει η ΝΔ στην Κυβέρνηση!


Ο Β. Οικονόμου τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι «όσο περνάει από το χέρι του» θα απολυθούν από μια ενδεχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. οι καθαρίστριες κι οι υπάλληλοι φύλαξης!


Με ξεκάθαρο κι απροκάλυπτο τρόπο ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ., Β. Οικονόμου, προανήγγειλε ότι μια κυβέρνηση της Ν.Δ. θα προχωρήσει σε απολύσεις των καθαριστριών κι υπαλλήλων φύλαξης που εργάζονται στα νοσοκομεία, ενώ θα αποπέμψει και τους σημερινούς διοικητές των νοσοκομείων.

Ο Β. Οικονόμου τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι «όσο περνάει από το χέρι του» θα απολυθούν από μια ενδεχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. οι καθαρίστριες κι οι υπάλληλοι φύλαξης που εργάζονται με ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία μετά τις σχετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης.

Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ψυχική υγεία, ο Β. Οικονόμου υποστήριξε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να «φορτώσει» αυτούς τους εργαζόμενους στην επόμενη κυβέρνηση η οποία και θα δεχτεί πιέσεις να προχωρήσει σε μονιμοποίηση αυτών των ανθρώπων.

Ο Β. Οικονόμου χαρακτήρισε επίσης «σοβιετικές» τις Τοπικές Ομάδες Υγείας που δημιουργούνται με τροπολογία στο νομοσχέδιο προαναγγέλλοντας επίσης την κατάργησή τους από μια ενδεχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: