ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Απ. Κατσιφάρα με τον νέο Διοικητή του ΚΕΤχ


Με τον νέο Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤχ) Πάτρας, Ταξίαρχο Σπυρίδωνα Ζώη, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη, είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Ζώη, ενώ το «παρών» έδωσε και ο απερχόμενος Διοικητής, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Στελιανός.
Ο Απ. Κατσιφάρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Ζώη για τα νέα του καθήκοντα, ενώ ευχαρίστησε του απερχόμενο Διοικητή για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν.
Στο επίκεντρο της σημερινής εθιμοτυπικής συνάντησης, εκτός άλλων, τέθηκε το πλαίσιο της στενότερης συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το ΚΕΤχ σε διάφορα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας.
Δημοσίευση σχολίου