ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ανεπιθύμητος ο Κασιδιάρης και η ΧΑ στη Λάρισα!


Γενικευμένες αντιδράσεις προκαλεί στη Λάρισα, η απόφαση του βουλευτή της Χ.Α, Hλία Κασιδιάρη να πραγματοποιήσει συγκέντρωση και ομιλία στην πόλη αύριο Σάββατο. Ήδη σήμερα το μεσημέρι, ο δήμος Λάρισας, σε ανακοίνωση του διατυπώνει πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.


Στην ανακοίνωση του ο δήμος Λάρισας, τονίζει πως «σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού».

Επίσης, αναφέρει πως η δημοτική αρχή είναι σταθερά προσηλωμένη «στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και σε ιδεολογίες που κινούνται πέρα και έξω από τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά και δηλώνει πως ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα»

Σημειώνεται επίσης πως ανακοίνωση εξέδωσε και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλεί τους πολίτες να απομονώσουν τη Χ.Α, ενώ οι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, καλούν το λαό της Λάρισας να συμμετέχει σε συγκέντρωση για την ακύρωση της ομιλίας του βουλευτή της Χ.Α που θα γίνει στο ξενοδοχείο Ιmperial.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Δημοσίευση σχολίου