ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Μάχη για επαναφορά του εργασιακού κεκτημένου


"Είμαστε αποφασισμένοι να λήξει η διαπραγμάτευση όσο πιο σύντομα γίνεται" εξήγησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ. Η τεχνική συμφωνία έχει σχεδόν λήξει, πρόσθεσε, το δημοσιονομικό μείγμα για τα μέτρα μετά το 2019 έχει αποφασιστεί ότι θα είναι μηδενικό και συζητιούνται τα μέτρα για το χρέος. 


Κατηγορούμαστε ότι δεν κλείνουμε τη διαπραγμάτευση με το αιτιολογικό ότι δεν δεχόμαστε τις απολύσεις και τον εργασιακό μεσαίωνα εξήγησε ο κ. Ρήγας και απαντώντας στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση τόνισε:  «Η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην κυβέρνηση αλλά στο ΔΝΤ». «Δεν μπορούν απαιτούν να είμαστε εκτός του ευρωπαϊκού κεκτημένου».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Ρήγας η κυβέρνηση δίνει τη μάχη για τα εργασιακά και δεν πρόκειται να κάνει πίσω καθώς «είμαστε πολύ κάτω από το μέσο όρο». «Με βάση τις δικές τους προβλέψεις έχουμε τα πλεονάσματα και πολύ παραπάνω πως αιτιολογείται να ζητούν τα μέτρα στα οποία επιμένουν» αναρωτήθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτίμησε ότι στην Ευρώπη έχουν αλλάξει και ότι θα βρεθεί λύση με το ταμείο άμεσα. «Θα πρέπει άλλη μια φορά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όλοι» τόνισε.

Εξήγησε ότι η κατάρρευση του εργασιακού κράτους και η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων σε συνδυασμό με την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους διευκολύνουν την ακροδεξιά και την αναστάτωση στην Ευρώπη. «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει πορεία προς όφελος των λαών» συμπλήρωσε.

Επανέλαβε ότι στόχος είναι μνα κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η αξιολόγηση, και εκτίμησε ότι θα διαψευστεί η κινδυνολογική λογική με την οποία πολιτεύεται η αξιωματική αντιπολίτευση. Πρόσθεσε ότι «οι εκλογές δεν συμφέρουν τη χώρα» διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι αρραγής.

«Σε όλους υπάρχει η αγωνία να πάει η κοινωνία καλά και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι ήταν 40 χρόνια στις καρέκλες» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: