ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο Δήμαρχος Πατρέων σήμερα στο Μουσείο Μπελογιάννη

Εδώ στεγάζεται το Μουσείο, στην Αμαλιάδα, που θα εγκαινιασθεί σήμερα.

Για τα εγκαίνια που θα γίνουν στην Αμαλιάδα, από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του Προέδρου της Βουλής
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα παραβρεθούν σήμερα Δευτέρα 27 Μάρτη, στα εγκαίνια του Μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα, από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Έχουν προσκληθεί από τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, από την ημέρα που υπεγράφη στο Δημαρχείο της Πάτρας, το σύμφωνο συνεργασίας επί πολιτιστικών θεμάτων των δύο Δήμων.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Ήλιδας και θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα, γενέτειρα του στελέχους του ΚΚΕ, στις 12 το μεσημέρι.
Θα συμμετέχουν αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.
Το Μουσείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στο πατρικό σπίτι του Νίκου Μπελογιάννη.
Το κτίριο για την κατασκευή του Μουσείου δωρίθηκε από τον γιό του Μπελογιάννη, εις εκπλήρωση της επιθυμίας της Σμυρνιώτισσας αείμνηστης μητέρας του Έλλης Παππάς, που πέθανε στις 27 Οκτωβρίου 2009, αδελφής της συγγραφέας Διδούς Σωτηρίου,  και τα έξοδα για τη δημιουργία του Μουσείου ανέλαβε η Βουλή των Ελλήνων. 
Το πρόγραμμα τελετής είναι το ακόλουθο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: