ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Φραστική υπερβολή ο χαρακτηρισμός τρικοκοσμική


 

Ξυδάκης: Η συζήτηση για την ποιότητα της δημοσιογραφίας έχει ουσία!

 
«Φραστική υπερβολή» δήλωσε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ προσθέτοντας «ο χαρακτηρισμός (τρικοκοσμική) μπορεί να είναι υπερβολικός» η συζήτηση όμως για την ποιότητα της δημοσιογραφίας «έχει ουσία». "Την ΕΡΤ την τιμώ και την αγαπώ" τόνισε. 

Διευκρίνισε ότι μπορεί να ήταν ένας «ακραίος χαρακτηρισμός» που απομονώθηκε από ένα πλαίσιο συζήτησης με κεντρικό θέμα το πώς προστατεύεται ο πυλώνας δημοσιογραφία και μίντια στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών.

Στην ομιλία του όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στην ευκολία «της δημοσιογραφίας του lifestyle και της κλειδαρότρυπας».

Η κριτική του κ. Ξυδάκη όπως ανέφερε εστιαζόταν στο γεγονός ότι  από «πυρήνας ενημέρωσης τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης έγιναν ένα μαγκαζίνο λίγο απ’ όλα». «Αν δείχνεις στον τηλεθεατή αυτό που έχει δει λίγες μέρες πριν στο facebook είσαι δημοσιογραφικά νεκρός».

Όπως υποστήριξε ο κ. Ξυδάκης υπάρχουν προβλήματα στην Δημόσια Τηλεόραση ωστόσο «οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να επεμβαίνουν στη διαμόρφωση περιεχομένου της».

«Αν η δημοσιογραφία έχει φτάσει να είναι της μιας φράσης και ενός τίτλου έχουμε πρόβλημα όλοι» τόνισε προσθέτοντας ότι θα πρέπει «να λέμε αλήθεια και να κάνουμε συζητήσεις αντισυμβατικές». «Ο ελληνικός λαός έχει απαιτήσεις από την ΕΡΤ να είναι τουλάχιστον BBC» είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για μια ποιοτική αναβάθμιση της δημοσιογραφίας σήμερα.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: