ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Κε Πελετίδη, όχι άλλη σπέκουλα σε βάρος της μαθήτριας




«Το γεγονός της λιποθυμίας μαθήτριας σε σχολείο της πόλης μας, αποκαλύπτει με δραματικό τρόπο τη φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες της Πάτρας» λέει ο Δήμαρχος Πατρέων, αναφερόμενος στην περίπτωση λιποθυμίας της μαθήτριας από υποσιτισμό. Αλλά... μάλλον έχει μαύρα μεσάνυχτα ο Δήμος για την περίλυπη οικογενειακή κατάσταση, που βιώνει το κορίτσι. Κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να υποθέσουμε!




Εκτός και εάν ο Δήμος Πατρέων, όπως δείχνει, έχει μαύρα μεσάνυχτα για την οικογενειακή κατάστασή της!



«Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα, των αστικών κυβερνήσεων και τα χειρότερα που έρχονται με τη νέα συμφωνία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δανειστές, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, εξοντώνουν κυριολεκτικά το λαό μας».

Τα παραπάνω αποτελούν τμήμα της ανακοίνωσης του Δήμου Πατρέων, αναφερόμενου στο πρόβλημα που προέκυψε με την λιποθυμία της 17χρονης μαθήτρια από υποσιτισμό.

Κι αφού ενημερώνει πως ενέταξε την μαθήτρια στο πρόγραμμα δωρεάν δεκατιανού, στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων καταλήγει:

«Το μέλλον μας τον 21ο αιώνα, δεν μπορεί να είναι τα συσσίτια, η μια σακούλα τρόφιμα από την Τράπεζα Τροφίμων και τα ψίχουλα των προγραμμάτων "αντιμετώπισης" της φτώχειας».

Ωστόσο αυτή την πεπατημένη ακολουθεί, αλλά... τι να κάνει αφού φταίει η πανούργα  κυβέρνηση και η κακούργα κοινωνία!

Κάπως έτσι μας τα λέει ο Δήμος Πατρέων, που φαίνεται να έχει μαύρα μεσάνυχτα για την οικογενειακή κατάσταση της μαθήτριας. Εκτός γνωρίζει και εάν σπεκουλάρει για... ψηφαλάκια. Αλλά είπαμε βρε αδελφέ, με την απλή αναλογική και με τα μυαλά που κουβαλάν εκεί στο Δήμο των Πατρέων, ψήφο Πατρέα δεν ξαναβλέπουν. Τα δείγματα γραφής τους ούτε τη βάση δεν πιάνουν.

Βαρύγδουπη η ανακοίνωση, στην οποία  ξεχνιέται η 8η  Μαρτίου, μαζί και τα λουλούδια που μοίραζαν την ημέρα αυτή στις γυναίκες οι κύριοι του Δήμου και διαβάστε, την γεμάτη σπέκουλα, αναφορά. Ούτε μία αράδα δεν αναφέρει για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του οικογενειακού δίκαιου:

Η ανακοίνωση-σπέκουλα για την μαθήτρια

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την αντιλαϊκή πολιτική,
την ανεργία, την εξαθλίωση και τη φτώχεια!

Το γεγονός της λιποθυμίας μαθήτριας σε σχολείο της πόλης μας, αποκαλύπτει με δραματικό τρόπο τη φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες της Πάτρας.

Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα, των αστικών κυβερνήσεων και τα χειρότερα που έρχονται με τη νέα συμφωνία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δανειστές, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, εξοντώνουν κυριολεκτικά το λαό μας.

Οι πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής να στηριχθούν τα φτωχά νοικοκυριά, να πάρουν έστω και μικρές ανάσες οι λαϊκές οικογένειες, δεν μπορούν να ανατρέψουν τα τραγικά αποτελέσματα της ασκούμενης πολιτικής.

Η οικογένεια της μαθήτριας συμμετείχε στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ), που η κυβέρνηση προπαγάνδιζε ότι θα αντιμετωπίσει τη φτώχεια, αλλά με τα ελάχιστα τρόφιμα που εφοδιάστηκε, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις διατροφικές ανάγκες της, ούτε για δύο μήνες.

Η Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου μας ενημερώθηκε άμεσα από την Διευθύντρια του σχολείου για το γεγονός και την ίδια στιγμή εφοδίασε με ικανή ποσότητα τροφίμων την οικογένεια της μαθήτριας, η οποία με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Οργανισμού εντάχθηκε στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής δεκατιανού που υλοποιεί ο Δήμος και καλύπτει πάνω από 1.200 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης ο Δήμος μας πρότεινε να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας .

Συνεχίζουμε σταθερά με τα συνθήματα της μεγάλης πορείας κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα, {Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα", "Άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους".

Το μέλλον μας τον 21ο αιώνα, δεν μπορεί να είναι τα συσσίτια, η μια σακούλα τρόφιμα από την Τράπεζα Τροφίμων και τα ψίχουλα των προγραμμάτων "αντιμετώπισης" της φτώχειας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  
Προς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Με αφορμή την λιποθυμία της μαθήτριας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: