ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Αναβολή παραίτησης Ρέντσι, ζήτησε ο Ιταλός πρόεδρος


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ιταλίας Σέρτζο Ματαρέλα ζήτησε από τον πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι να αναβάλει την παραίτησή του ωσότου το κοινοβούλιο να εγκρίνει τον κρατικό προϋπολογισμό, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα, πιθανόν την Παρασκευή.


Μετά τη συνάντησή του με τον Ρέντσι, οι υπηρεσίες της ιταλικής Προεδρίας σε μια ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα ανέφεραν πως ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας πως δεν μπορεί πλέον να μείνει στην εξουσία. Ο πρόεδρος απάντησε ότι θα πρέπει να μείνει στον θώκο ωσότου εγκριθεί οριστικά από το κοινοβούλιο ο προϋπολογισμός, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να τεθούν σε ισχύ αυτόματα έκτακτοι δημοσιονομικοί κανόνες την 1η Ιανουαρίου. Ο Ματαρέλα διευκρίνισε πως μετά την έγκριση του προϋπολογισμού, ο Ρέντσι μπορεί να υποβάλει την παραίτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέντσι είχε ανακοινώσει σήμερα το πρωί ότι θα παραιτηθεί, μετά την επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος, υπέρ της οποίας έκανε εκστρατεία επί μήνες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: