ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Δώσε δολάρια, πάρε την μαρμαρόπλακα του τάφου σου!

Η αναγγελία στην Νταίηλυ Νιούς για δωρεάν εισιτήρια.
Η έκκληση του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς τους Τούρκους πολίτες να μετατρέψουν το ξένο συνάλλαγμα που έχουν “κάτω από τα στρώματά τους” σε τουρκικές λίρες ή χρυσό είχε σαν αποτέλεσμα μερικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως “περίεργες”.


Αν και το χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολη, έγινε ο πρώτος φορέας ο οποίος μετέτρεψε μετρητά σε τουρκικές λίρες -λίγες ώρες μετά τα σχόλια του Ερντογάν-, διάφορα ινστιτούτα, οργανισμοί και απλοί πολίτες αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικές πρωτοβουλίες.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τη hurriyet, ένας ιδιοκτήτης εταιρίας λεωφορείων ανακοίνωσε ότι όσοι αποδεδειγμένα έχουν μετατρέψει ξένο συνάλλαγμα σε λίρες θα τους χορηγεί δωρεάν εισιτήρια.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετά περίεργο, άνδρας ο οποίος εργάζεται ως μαρμαράς στην Προύσα ανακοίνωσε ότι θα δώσει δωρεάν ταφόπλακες σε όσους αλλάξουν 2.000 δολάρια σε λίρες.

«Θα δώσουμε δωρεάν ένα ταφόπλακα αξίας 750 λιρών, σε εκείνους που αποδεδειγμένα μετατρέπουν 2.000 δολάρια σε λίρες», δήλωσε ο Ενές Alan.

Τέλος, πανεπιστήμιο στην ανατολική επαρχία Βαν, ανακοίνωσε ότι θα δώσει το όνομα εκείνου ο οποίος θα αλλάξει περισσότερα από 500.000 ευρώ ή δολάρια σε λίρες, σε αμφιθέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: