Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η περιφρούρηση της ΕΡΑ Πάτρας αποτρέπει εισβολή Αστυνομίας και αποξήλωση κεραίας

Επίσης η ΕΡΤ εκπέμπει και εδώ

http://www.zougla.gr/Controls/livecamera2/article/flash-camera-4

Πλήθος πολιτών έξω από το κτίριο της ΕΡΑ Πάτρας με ρόλο περιφρούρησης του σταθμού.


Έκκληση της εκπροσώπου των εργαζομένων να μείνουν πολίτες και το απόγευμα για περιφρούρηση – Φόβος εισβολής Αστυνομίας στον σταθμό!

Γ. Δημαράς, Κ. Μπουρδούλης παρόντες.
Ώρες αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ, Νοέμβρη του Πολυτεχνείου, ζούμε από χθες το βράδυ και στην Πάτρα. Το «Κανάλε Μιλιτάρε» ήρθαν να μας το θυμίσουν το… παιδί της Ρούλας Κορομηλά, ο Σίμος Κεδίκογλου, κυβερνητικός… ψεύτης, ο υπουργός Διοικητικής… Απορύθμισης Αντ. Μανιτά(ρ)ης της ΔΗΜΑΡ με το νόμο περί απολύσεων, ο Σαμαράς και οι υποτακτικοί του Beni και… Κουρέλης!

Από τις 11 το πρωί της 12-6-13 σήμερα στο Δασύλλιο Πάτρας, όπου και οι εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, ενεργοί πολίτες συμπαριστάμενοι στον αγώνα των εργαζομένων για διατήρηση της δημόσια φωνής και προστασία της Δημοκρατίας από την αυθαιρεσία της κυβέρνησης Σαμαρά, βρίσκονται περιφρούρηση για να μην αποξηλώσει την κεραία του σταθμού η αστυνομία. 

Προς το παρόν λειτουργούν όλοι οι σταθμοί της ΕΡΑ. Η κυβέρνηση φαίνεται να αμφιταλαντεύεται αντιλαμβανόμενη τον ασκό του Αιόλου που άνοιξε! Εκπρόσωπος των εργαζομένων ενημερώνει τους παρευρισκόμενους και ζητά να μείνει ομάδα περιφρούρησης του σταθμού. Ελλοχεύει ο κίνδυνος εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων εάν μείνει απεριφρούρητος ο σταθμός. Κάμερα των εργαζομένων στην στέγη της ΕΡΑ Πάτρας αναμεταδίδει εικόνες μέσω διαδικτύου.


Το απόγευμα στις 7 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ. Γεωργίου Πάτρας. Την συγκαλούν τα σωματεία που συνεδρίασαν το πρωί γιαυτό.

Δυνάμεις της αριστεράς από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ βρίσκονται στον περίβολο της ΕΡΑ.
Ο δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς, Δύμης Ανδρ. Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κ. Μπουρδούλης, ο αντινομάρχης Γ. Αλεξόπουλος, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Ανδρ.Τζουραμάνης, Χρ. Πατούχας, η υπύθυνος του Κοινωνικού τομέα Τ. Παπαντωνοπούλου, ο Ν. Μακρής και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι Πατρέων πέρασαν από τον σταθμό της ΕΡΑ σήμερα για να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους, το δημοτικό συμβούλιο Πατρέων συνέρχεται για να πάρει υπό την ομπρέλα του την υπόθεση της πολυφωνίας. Σύγκληση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για το ίδιο ζήτημα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς