Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων θα συνεδριάσει με μοναδικό θέμα το κλείσιμο της ΕΡΤ το απόγευμα

Με την δημοσιογράφο Αγγελική Ανυφαντή ο Δήμαρχος Πατρέων στο στούντιο της ΕΡΑ Πάτρας, συζητά για τις δυσμενείς εξελίξεις στον τομέα της πολυφωνίας. Κ. Μπουρδούλης, Τ. Παπντωνοπούλου δίπλα στην δημοσιογράφο. Χαρ. Στανίτσας στους ορθίους πρώτος αριστερά. Και δεξιά ο σ δημοσιογράφος Θαν. Μπαμπανέβας.


Στις 7 μ.μ. θα διακοπεί η συνεδρίαση για να συμμετάσχει στην διαμαρτυρία της πλ. Γεωργίου
Μετά από πρόταση του Δημάρχου Πατρέων, Γιάννη Δημαρά, η οποία έγινε αποδεκτή από τους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει με μοναδικό θέμα  το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο Δήμαρχος καλεί όλους τους φορείς της πόλης στη συνεδρίαση του Σώματος, στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λιμάνι, ώστε να ακουστούν οι απόψεις όλων για το θέμα της ΕΡΤ και να ληφθούν αποφάσεις από το Σώμα.

Ο κ. Δημαράς θα προτείνει στις 7 το απόγευμα να διακοπεί η συνεδρίαση και να μεταβούν όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται για την ΕΡΤ.

Ο Δήμαρχος στην ΕΡΤ Πάτρας

Ο Δήμαρχος Πατρέων σήμερα το πρωί επισκέφτηκε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ στο Ραδιοφωνικό Σταθμό στο Δασύλλιο και συζήτησε μαζί τους εκφράζοντας ταυτόχρονα τη συμπαράστασή και τη συμπαράσταση του Δήμου προς αυτούς. Παρόντες στη συνάντηση με τους εργαζόμενους ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Επικοινωνίας Χαράλαμπος Στανίτσας και η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασία Παπαντωνοπούλου.

  • Συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ θα γίνει το απόγευμα στις 5 στο προαύλιο του Σταθμού στην Αθήνα. Η ΓΣΕΕ κήρυξε 24ωρη απεργία για αύριο. Κινητοποιήσεις σε Βόλο, Λάρισα και άλλες μεγάλες πόλεις βρίσκονται σε εξέλιξη.
  • Το ΡΙΚ επί 4ωρο σήμερα αναμεταδίδει το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Αγανάκτηση, απογοήτευση και φόβο εκφράζουν οι δημοσιογράφοι της Κύπρου. Ο πρόεδρος της δημόσιας τηλεόρασης Κύπρου μιλώντας στην ΕΡΤ δηλωνει θα αυτοκτονούσα εάν με υποχρέωναν σε κάτι σαν αυτό που έγινε στην Ελλάδα.
  • Η απεργία που κήρυξαν οι δημοσιογράφοι εξαιρείται μόνον για ειδήσεις περί της κινητοποίησης των εργαζομένων στις ΕΡΤ και ΕΡΑ.
  •  Επίσης η ΕΡΤ εκπέμπει και εδώ
     
    http://www.zougla.gr/Controls/livecamera2/article/flash-camera-4
    http://902.gr/902.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς