ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ανελήφθη στους ουρανούς χθες το πρωί ο «φτεροπόδαρος» πρόεδρος του ΣΔΥΠ Γιώργος Αντύπας

Μάρτιος 1998. Πέμπτος από δεξιά με την λευκή στολή ο αείμνηστος Γιώργος Αντύπας, πλαισιούμενος από την ομάδα των Πατρινών δρομέων. Το στιγμιότυπο είναι από την επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα Λευκωσίας. (Φωτογραφία Γιώργος Μόσχος).


Η εκφορά της σορού του θα γίνει από τον παλαιό Ι. Ναό Αγ. Ανδρέα σήμερα στις 5.30 μ.μ.

Κηδεύεται σήμερα στις 5.30 το απόγευμα από τον παλαιό ΙΝ του Αγίου Ανδρέα Πατρών, ο Γιώργος Αντύπας, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Πάτρας, οποίος απέθανε σε ηλικία 79 ετών, χθες το πρωί στις 9 από ανακοπή καρδιάς, στην οικία του, όπου την  Δευτέρα είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο Ρίου, για ανάρρωση κατ’ οίκον.

Ο αείμνηστος είχε διακομισθεί προ ημερών στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ρίου, μετά από έμφραγμα που υπέστη καθώς οι αρτηρίες της καρδιάς του είχαν αποφραχθεί και λειτουργούσαν με το 10% της δυναμικότητάς τους.

Ο χαμός του Γιώργου Αντύπα προκάλεσε αισθήματα θλίψης στους συναθλητές του, στους οποίους ήταν αρκετά αγαπητός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο αείμνηστος ασκούνταν καθημερινά στο τζόγκιν, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος του ΣΔΥΠ επί πολλά χρόνια και είχε λάβει μέρος σε δεκάδες μαραθωνίων δρόμων, όπως και σε υπερμαραθώνιους.

Και καθώς χαρακτηριζόταν ως «φτεροπόδαρος» από τους συναθλητές του, το 1998 είχε μετάσχει ως επικεφαλής ομάδας Πατρινών δρομέων υγείας στον δρόμο Μνήμης για τους πεσόντες στην Κύπρο βραβευόμενος από τον Γ. Γραμματέα Αθλητισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ήταν μία διαδρομή υπερμαραθώνια που με εκκίνηση από την Αγ. Λαύρα και περνώντας από το γύρω της Πελοποννήσου τερματίστηκε στο οδόφραγμα του Λήδρα Παλλάς στη Λευκωσία.

 Ο διαχειριστής του Istologiou G. Mοsxou αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και από αυτή τη θέση τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος με τον οποίο τον συνέδεαν αισθήματα φιλίας από 25ετίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: